Het webwinkel platform van PrestaShop

Het webwinkel platform van Prestashop is een lichtgewicht content management systeem dat momentel door meer dan 250.000 ondernemers gebruikt. wordt. Dit platform is daarom ideaal voor ondernemers die zelf de webshop willen bijhouden.

Ja, dat zoek ik

Dienst: PrestaShop development én ondersteuning

PrestaShop en Webdelta

Doordat wij alle disciplines onder één dak hebben, kunnen wij de bouw en optimalisatie van uw PrestaShop van A tot Z uit handen nemen. Van zoekwoordonderzoek tot de instellingen van Googles' Tag Manager.

 • Google en Bing gecertificeerd partner
 • 20+ jaar in development
 • Alternatieve betalingsmethoden (leasing)
zoekmachine optimalisatie synoniem met Google optimalisatie

Wat is Prestashop?

PrestaShop is een open source platform voor het bouwen, beheren en onderhouden van professionele webshops. Prestashop kan zeer wel dé oplossing voor uw e-commerce wensen zijn. PrestaShop is geschikt voor kleine en grote bedrijven en kent zeer veel mogelijkheden om uw voorkeuren voor uw webshop te realiseren.

PrestaShop is zeer veelzijdig, gebruiksvriendelijk en is door de hoge kwaliteit van de software eenvoudig in onderhoud. PrestaShop is eenvoudig uit te breiden met modules en met maatwerk.

Hoger in Google met SEO levert veel meer bezoek aan de website op

Een Prestashop webshop kost minder

Een webshop bouwen en onderhouden is leuk werk maar uiteindelijk is de webshop een middel om uw producten te verkopen en niet een doel op zich. Een eenvoudige maar altijd goed functionerende webshop kan vaak net zo effectief zijn als de duurdere soortgenoot. Maar het bedrag onderaan de streep telt uiteindelijk en dan blijken de kosten voor een Prestashop een stuk lager te liggen dan voor bijvoorbeeld een Magento webshop. Daarom werken wij graag met Prestashop: Anno 2019 één van de beste ecommerce oplossingen.

U kunt meer verkopen met een Prestashop webshop

Veel sales bereikte u door veel bezoek aan uw webshop én een hoge conversie. De essentiële functies van een geode webshop zijn vaak doorslaggevend voor een hoge conversie. Dus geen toeters en bellen, drukke sliders of overdreven veel social media afleiding! Maar wel een supersnelle webshop, een heldere en gebruiksvriendelijke checkout zonder afleiding en sterke klantenservice. Dat zijn factoren die uw conversie aanmerkelijk kunnen verbeteren. Als u dat zoekt dan is Prestashop zeker geschikte software om uw mooie webshop succesvol te maken.

Wilt u meer weten over onze webshops op basis van Prestashop?

Stuur ons een mailtje en wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking

Stuur Eddy een e-mail
Prestashop meer dan zoekmachine vriendelijk

Wat houdt het beheer van Prestashop in?

U wilt uw producten verkopen zonder een specialist in PHP, HTML of javascript te worden. En dat kan uiteraard met Prestashop. Online invoerschermen en overzichten helpen u moeiteloos met het beheer van de webshop zonder dat u zich hoeft te verdiepen in programmeertalen. En u kunt met meerdere mensen tegelijk online aan de webshop werken en dat ook met uw eigen specifieke rollen en rechten, bijvoorbeeld tekstschrijver voor de blogs, een beheerder van de producten, verwerker van de orders, klantenservice enz. In het beheergedeelte houdt u de complete webshop en administratie bij en kunt u producten, productbeschrijvingen, prijzen, kortingen, verkopen, voorraad, facturen, betalingen, klanten en contacten met klanten bijhouden.

Wat zijn de voordelen van Prestashop?

Standaard compleet

Prestashop heeft in de basisconfiguratie alle functionaliteiten die u tegenwoordig in een moderne en professionele webshop mag verwachten. Met uw Prestashop webwinkel kunt u uw producten professioneel online verkopen.

Basis configuratie

 • Koppelingen boekhoudpakket, kassa en fulfilment
 • Koppelingen met feeds van leveranciers
 • Geavanceerde taal- en landinstellingen
 • Goede code voor zoekmachine optimalisatie

Modulaire uitbreidingen

De Prestashop community heeft duizenden aanvullende modules ontwikkeld die uw webshop verder kunnen verrijken met relevante functionaliteiten. De modules zijn eenvoudig te installeren en de kosten zijn over het algemeen niet hoog en besparen vele uren professioneel programmeren.

sterke SEO teksten helpen u hoger in Google

Uw Prestashop hoog in Google

Prestashop is gebouwd om goed geïndexeerd te worden in Google. Alle variabelen die een belangrijke rol spelen bij de optimalisatie van een webshop voor Google kunt u zelf instellen . Denk hierbij aan uitgebreide tekstblokken, titles, description metatag, alt-tags voor plaatjes enzovoorts. Bovendien handelt Prestashop de canonicals op een elegante manier af en hoeft u zich weinig zorgen te maken over duplicate content. De sitemap functionaliteit van Prestashop helpt u om goed geïndexeerd te worden. En Prestashop beschikt over goede cache mogelijkheden en is snel!

technische optimalisatie helpt u hoger in Google

Technische optimalisatie van Prestashop

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring met zoekmachine optimalisatie kunt u uw Prestashop webshop laten bouwen op een zo optimaal mogelijke manier en volledig optimaliseren op het gebied van de techniek, teksten en gebruiksgemak voor uw bezoekers. Uiteraard zorgen wij als Prestashop specialisten voor een responsive design zodat uw website op elk populair mobiel apparaat goed getoond wordt.

Content optimalisatie

Uw online marketing is gebaat bij unieke content. Maar, als uw unieke content geen veelgezochte zoekwoorden of -frases bevat, bent en blijft u onvindbaar. Onze tekstschrijvers zijn gespecialiseerd in het schrijven van SEO teksten, ook voor Prestashop webshops. Teksten die de terminologie content marketing eer aandoen. Teksten die uw webshop niet alleen goed vindbaar maken in elke search engine maar ook helpen bij de conversie optimalisatie en de belangrijkste doelen van uw internet marketing ondersteunen.

Laat uw nieuwe PrestaShop webshop ontwikkelen door Webdelta! Bel een developer op 072 - 520 10 53 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

google partner logoBingAds logo Leadinfo partner badgeGOEIE_LOGO.jpg

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
 • Online marketing
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Zoekmachine adverteren
 • Conversie optimalisatie
 • Website bouw
 • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Scroll naar boven