icoon werkwijze 01

Kennismaken

Na het eerste contactmoment via e-mail of telefoon over uw nieuwe project willen we graag persoonlijk kennismaken. Dit gebeurt doorgaans bij Webdelta op kantoor, maar bij u op locatie is uiteraard ook prima! In dit gesprek gaan we uw wensen en behoeften verder doorlichten om de juiste strategie te bepalen.

Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe webshop, online adverteren, zoekmachine optimalisatie of alles in één; elk gesprek voeren we zowel vanuit een technisch als (online) marketing oogpunt. Nadat alle wensen en behoeften zijn vastgesteld en de juiste strategie is bepaald zullen we een eerste kostenindicatie geven. Dit is een ruwe schatting die na verder onderzoek zal worden gespecificeerd in een maatwerk offerte.

icoon werkwijze 02

Analyseren

Nu de strategie is bepaald is het zaak voor ons om te bepalen welke middelen wij nodig hebben om te voldoen aan uw wensen en behoeften. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het CMS systeem, advertentiekanalen, content (tekst/beeld) en conversie-elementen voor een website of -shop.

Na het vaststellen van alle onderdelen en technieken zullen we de uiteindelijke offerte invulling geven. Na uw akkoord gaan we verder met de uitvoering. 

icoon werkwijze 03

Uitvoeren

De strategie, de onderdelen en de technieken zijn bepaald. Tijd voor actie! Op basis van de offerte gaan we systematisch aan de slag met de opdracht. In het geval van een nieuwe website -of shop beginnen we met een zoekwoordenonderzoek om de optimale navigatiestructuur voor uw nieuwe website -of shop te bepalen.

Vervolgens zullen we het geheel gaan wireframen. Deze zwart/wit schets geeft een goede indicatie van de uiteindelijke indeling van de website. Denk aan conversie-elementen, content posities en overige lay-out. Na goedkeuring zal het geheel worden vormgegeven door een ervaren UX designer en komt er een zeer duidelijk beeld van hoe de website -of shop er uit gaat zien.

De laatste fase is het technisch realiseren van uw nieuwe website -of shop. De website wordt op onze testomgeving gebouwd. Deze kunt u live volgen via een link die wij met u delen.

icoon werkwijze 04

Evaluatie

Nadat uw wensen en behoeften zijn vervult, evalueren we altijd de procesgang. ‘’Wat ging er goed?’’, maar ook “wat kan er beter?”. Uw input hierin wordt zeer op prijs gesteld.

Heeft u ook online marketing diensten afgenomen? Tijd voor fase 2! Nu uw nieuwe website -of shop online staat is het onze taak om alle toekomstige instrumenten meetbaar te maken. We installeren Google analytics en optimalisatie tools op uw website -of shop.

We zetten de marketing kanalen in die in de offerte aan bod zijn gekomen. Vanaf nu is het aansturen, analyseren en optimaliseren. Het is tijd voor een langdurige, gezonde relatie!

Waarom Webdelta

  • meetbare SEO en SEAGeen aannames maar feiten
  • techniek en contentHands-on mentaliteit
  • website optimalisatieSamen uw succes verbeteren
  • SEO, SEA en website bouwAlles onder één dak

Hulp nodig of samen sparren?

Neem contact op!

Bel ons op 072 - 520 10 53 of stuur ons een e-mail.
Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen op het gebied van online marketing, zoekmachine optimalisatie of website bouw te bespreken!

 

072 520 10 53 Contact opnemen

Contact voor Zoekmachine optimalisatie, online marketing of website bouw

online marketing, zoekmachine optimalisatie en websitebouw

Ampèrestraat 3a
1817 DE, Alkmaar

072 - 520 10 53

info@webdelta.nl

TIPS & TRICKS

Krijg handige SEA en SEO tips in uw mailbox om uw website nog beter te maken.

Ga naar onze nieuwsbrief pagina

Scroll naar boven