U heeft al veel bezoekers naar uw website of -shop, maar u heeft het idee dat het rendement uit het aantal bezoekers nog niet optimaal is? Dan is het tijd voor conversie optimalisatie! Uw website of -shop kan op veel verschillende manieren worden geoptimaliseerd.

Tijdens de (online) customer journey van uw potentiële klanten bestaan er tal van drempels die overschreden moeten worden. Deze drempels kunnen zich bijvoorbeeld uiten in prijs, vormgeving of betrouwbaarheid.

Meten = weten

Voordat we kunnen beginnen aan conversie optimalisatie is het van belang dat alle websitestatistieken goed worden doorgemeten. Denk hierbij aan volledige eCommerce tracking en uitstappercentages vanuit de datalayer. Staat dit nog niet goed ingesteld in uw website of -shop? Neem dan contact op voor het instellen van de juiste meetinstrumenten.

A/B testing

Een hoog uitstappercentage tijdens het bestelproces? Of een laag conversiepercentage op een bepaalde landingspagina? Overweeg A/B testing van Webdelta!
Door kleine aanpassingen aan een webpagina, bijvoorbeeld de kleur van een button, prijsstelling (in-ex BTW) of informatievoorziening kan de conversieratio al worden verhoogd. Wij testen dit graag voor u door middel van A/B testing, waarbij wij twee (of meer) webpagina varianten online zetten.

Start nu met het verhogen van uw conversiepercentage op uw website of -shop en schakel een conversie-optimalisatie specialist van Webdelta in. Bel 072 - 520 10 53 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

goolge partner newlogo

BingAds logo

AdCalls partner badge

leerpartnerlogo

Waarom Webdelta

  • meetbare SEO en SEAGeen aannames maar feiten
  • techniek en contentHands-on mentaliteit
  • website optimalisatieSamen uw succes verbeteren
  • SEO, SEA en website bouwAlles onder één dak

Onze werkwijze

1


Kennismaken

Wij leren elkaar op
een leuke en persoonlijke
manier kennen.

2


Analyseren

Samenwerken
voor een probleem-
stelling en oplossing

3


Uitvoeren

Wij bouwen de
geschikte website
voor uw bedrijf

4


Evalueren

Wat gaat er goed
en wat kan er beter
na de oplevering?

Hulp nodig of samen sparren?

Neem contact op!

Bel ons op 072 - 520 10 53 of stuur ons een e-mail.
Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen op het gebied van online marketing, zoekmachine optimalisatie of website bouw te bespreken!

 

072 520 10 53 Contact opnemen

Contact voor Zoekmachine optimalisatie, online marketing of website bouw

online marketing, zoekmachine optimalisatie en websitebouw

Ampèrestraat 3a
1817 DE, Alkmaar

072 - 520 10 53

info@webdelta.nl

TIPS & TRICKS

Krijg handige SEA en SEO tips in uw mailbox om uw website nog beter te maken.

Ga naar onze nieuwsbrief pagina

Scroll naar boven