Conversie
Opbrengst
Aantal transacties
Bekijk website

Ook hulp nodig bij uw online succes?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Heeft u vragen?

Gekophout.com is reeds 10 jaar klant van Webdelta en is inmiddels een toonaangevend speler in de markt van plinten en architraven. Voor Gekophout.com verzorgen wij de gehele online marketing. Van webshop bouw tot advertising en zoekmachine optimalisatie.

Een aparte mobile webshop

Een verouderde webshop en krimpende conversieratio’s op mobile heeft ons doen besluiten om een aparte mobile webshop te ontwikkelen (m.gekophout.com). Vanuit gedegen data-onderzoek is een nieuwe flowchart voor mobile ontwikkeld die zich focust op de top 10 meest verkochte producten uit het assortiment. De padlengte van het bestelproces is hiermee flink ingekort en dit heeft geleid tot uitstekende resultaten.

 • Resultaten mobile webshop
  • Conversiepercentage +81%
  • Opbrengst +60%
  • Aantal transacties + 48%

 • Online marketing
  Naast webdevelopment is Webdelta ook volledig verantwoordelijk voor organisch en betaald verkeer naar de webshop.
  Inmiddels is het grootste deel van de omzet van Gekophout.com afkomstig uit betaald verkeer. Dit kanaal dient dan ook voortdurend geoptimaliseerd te worden. Zo beheren wij alle Google AdWords, Bing en Facebook campagnes van Gekophout.com. Denk hierbij aan search, display en remarketing campagnes. De ROAS (Return-on-ad-spend) weten wij ieder jaar weer te verhogen en zit inmiddels op ruim 1000%!

 • Zoekmachine optimalisatie
  Gekophout.com heeft zeer sterke posities op belangrijke trefwoorden. Zo spelen wij al jarenlang mee in de top 3 op de belangrijkste zoekterm ‘’plinten’’. Door middel van goede content, technische SEO en influencer marketing staan ook andere belangrijke zoektermen op pagina één in Google!

1.5%
37%
30

Hulp nodig of samen sparren?

Bel ons op 072 - 520 10 53 of stuur ons een e-mail.
Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen op het gebied van online marketing, zoekmachine optimalisatie of website bouw te bespreken!

 

072 520 10 53 Contact opnemen

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven