De teksten op uw website moeten aansprekend en boeiend zijn voor uw bezoekers én de vindbaarheid van uw website ondersteunen.

Een goed verhaal doet beide en helpt niet alleen om meer klanten naar uw website toe te leiden maar ook om uw bezoek te verleiden tot een aankoop of om contact op te nemen. En wij weten hoe dat kan.

Ja, dat zoek ik

Dienst: Verleidelijke én vindbare teksten

Optimalisatie van uw teksten (on-page SEO)

Een belangrijk deel van de online marketing via Google kunt u niet beïnvloeden, daarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan die onderdelen waar u het verschil kunt maken. Optimalisatie van uw teksten (on-page SEO) biedt een uitstekende mogelijkheid om uw zichtbaarheid in Google te verbeteren. Door kleine verbeteringen in de teksten kunt u een flinke winst maken in de zoekresultaten van Google. Onze on-page SEO diensten helpen u met betere posities in de Google zoekresultaten én meer doelgericht bezoek aan uw website.

Met onze nieuwe tools kunnen de tekstkwaliteit voor een belangrijk trefwoord meten. En we kunnen de tekstkwaliteit van de webpagina's van uw concurrenten meten. Daarmee kunnen we ervoor zorgen dat uw webpagina met een hogere tekstkwaliteit een grotere kans heeft om hoog in Google te komen.

Optimalisatie van de inhoudelijke teksten

Met de informatie uit het zoekwoorden onderzoek versterken wij de teksten op uw website. Wij creëren waardevolle, aansprekende teksten die passen bij de zoekvraag van uw potentiële website bezoeker. Teksten die goed werken voor zoekmachines én bezoekers.

Optimalisatie onder de motorkap

Naast de zichtbare teksten zorgen wij ook voor optimalisatie van de verborgen elementen op uw website. Onderdelen van de html-code, die Google gebruikt voor het indelen van uw website, verbeteren wij voor de gebruiker en de zoekmachines. Denk hierbij om de title tags, kopjes, alt tags van afbeeldingen en de meta descriptions. Zijn dat nieuwe termen voor u? Bel ons dan op 072-5201053 of stuur een e-mail naar info@webdelta.nl. We leggen het graag uit. 

Zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden onderzoek is de basis voor de on page optimalisatie. Wij doen bij elke optimalisatie uitgebreid zoekwoordenonderzoek voor onze klanten. We maken gebruik van een vierstaps proces dat zich in de praktijk ruimschoots bewezen heeft:

  • Het vaststellen van de kerntrefwoorden die de basis vormen voor de aangeboden diensten of producten
  • Aanvullend onderzoek om tientallen, zoniet honderden trefwoorden en zoekfrases te vinden die een doelgerichte online marketing strategie ondersteunen
  • Het uitsluiten van trefwoorden die buiten de belangrijkste doelstellingen van de website vallen of niet goed presteren
  • Het sorteren en categoriseren van van de zoekfrases in groepen van trefwoorden die de basis vormen voor effectieve teksten op de belangrijkste pagina's van de website óf op speciale landingspagina's

Wilt u meer weten over het zoekwoorden onderzoek? Bel ons dan op 072-5201053 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

google partner logoBingAds logo Leadinfo partner badgeGOEIE_LOGO.jpg

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie
  • Website bouw
  • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Scroll naar boven