Met remarketing kunt u websitebezoekers nogmaals benaderen met gerichte banner-advertenties op partnersites van Google.

Op deze manier probeert u websitebezoekers nogmaals naar uw website te trekken om een product of dienst bij u af te nemen.

Ja, dat zoek ik

Dienst:  Remarketing

Met remarketing kunt u websitebezoekers nogmaals benaderen met gerichte banner-advertenties op partnersites van Google. Op deze manier probeert u websitebezoekers nogmaals naar uw website te trekken om een product of dienst bij u af te nemen.

Anders dan standaard display campagnes, waarbij u eigenlijk schiet met hagel, selecteert u met remarketing een doelgroep die waarschijnlijk al interesse heeft getoond in uw product of dienst. Het conversiepercentage van remarketing campagnes ligt doorgaans dan ook hoger.

Dynamische remarketing

Heeft u een webshop met veel producten/productcategorieën? Geen probleem. Met specifieke feeds kunnen wij een groot gedeelte automatiseren!

Toon uw prospects nogmaals de producten die zij op uw webshop hebben bekeken of target een doelgroep met gebruikers die langer dan gemiddeld op uw webshop zijn geweest. Re-activeer een doelgroep die uw winkelmandje heeft  verlaten en toon ze nogmaals de producten die zij nog niet hebben afgerekend.

Remarketing met Webdelta

Webdelta bestaat uit een team van webdevelopers, (online) marketeers en zoekmachine specialisten. Doordat wij techniek en marketing onder één dak hebben, kunnen wij zowel het vormgeven van de banners als de implementatie daarvan volledig uit handen nemen. Wij verzorgen daarnaast ook remarketingcampagnes in Facebook.

  • Gecertificeerd Google & Bing partner
  • +20 jaar ervaring
  • No-nonsense cultuur

Met remarketing kunt u websitebezoekers nogmaals benaderen met gerichte banner-advertenties op partnersites van Google. Op deze manier probeert u websitebezoekers nogmaals naar uw website te trekken om een product of dienst bij u af te nemen.

Start nu met het overtuigen van bestaand websitebezoek en schakel een specialist van Webdelta in. Bel 072 - 520 10 53 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

google partner logoBingAds logo Leadinfo partner badgeGOEIE_LOGO.jpg

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie
  • Website bouw
  • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven