Online marketing van Webdelta laat uw omzet groeien!

Een online marketing bureau is tegenwoordig onmisbaar voor een betere vindbaarheid van uw website op het internet. Onze online marketing specialisten helpen u om meer relevante bezoekers naar uw website te trekken. Dat kan door een gedegen internet marketing strategie met o.a. zoekmachine marketing, social media, email marketing, Google Ads, content marketing en influencer marketing.

Het gegenereerde traffic moet daarnaast door conversie optimalisatie een zo hoog mogelijk rendement opleveren op de gestelde marketing doelen. Online zichtbaarheid is een must om online resultaat te behalen.

Online marketing is in principe een gereedschapskist met tools die er voor zorgen dat uw aanwezigheid online wordt versterkt. Tools die we hiervoor gebruiken zijn o.a:

  • zoekmachine adverteren
  • conversie optimalisatie
  • email marketing
  • social media advertising
Onze Adsman

Mitchell
Marketing specialist

Kom gerust eens vrijblijvend sparren over uw online marketingstrategie!

Bel ons op 072 - 520 10 53
of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoekmachine adverteren SEA
Hoog in Google door betaalde advertenties

Zoekmachine adverteren (SEA) is het adverteren in bekende zoekmachines als Google en Bing. Gebruik onze Google Ads diensten om (kunstmatig) hoger in de zoekresultaten van Google te komen. 

Google shopping
Een visuele etalage in Google

Google Shopping, ofwel ‘’product listing ads’’ is de advertentieveiling van Google voor webshops. Google Shopping richt zich voornamelijk op gebruikers met een hoge koopintentie. Deze gebruikers hebben vaak al bepaald waar zij naar op zoek zijn en zoeken via de zoekmachine Google naar de juiste aanbieder.

Remarketing
Stimuleer alsnog die aankoop!

Met remarketing kunt u websitebezoekers nogmaals benaderen met gerichte banner-advertenties op partnersites van Google. Op deze manier probeert u websitebezoekers nogmaals naar uw website te trekken om een product of dienst bij u af te nemen.

Facebook advertising
Vergroot uw bereik met Facebook

Social advertising op Facebook is door de 6,8 miljoen dagelijkse gebruikers in Nederland zeer geschikt om snel uw bereik te vergroten. Wie u wilt bereiken? Dat kiest u zelf! Op basis van leeftijd, geslacht of bepaalde interesse categorieën selecteert u via Facebook adverteren precies de doelgroep die u wilt aanspreken.

Google display advertising
Adverteer met visuele banners

Het Google display advertising netwerk bestaat uit een groot aantal partner websites van Google. Deze websites hebben aangegeven Google advertenties (banners) te willen weergeven op hun website. Zij ontvangen hiervan een bepaald percentage van de klikkosten of cost-per-mille (per 1000 vertoningen).

E-mail marketing
Blijf top-of-mind en re-activeer

Bereik uw bestaande (klanten)bestand met gepersonaliseerde e-mails of koop een nieuw bestand in en vergroot uw bereik. Blijf top of mind bij uw bestaande klanten en stimuleer hiermee herhalingsaankopen.

Bing advertising
Adverteer ook in zoekmachine Bing

Ook Microsoft heeft een advertentieveiling voor haar zoekmachine Bing. Het marktaandeel van Bing (ca. 6%) stelt naast het marktaandeel van Google (91%) eigenlijk niets voor. Toch kan het lonen om Bing advertising in te zetten. 

Uw bureau voor online marketing

Online marketing bureau

Ons online marketing bureau heeft alle marketing specialisten in huis om uw online marketing strategie naar een hoger peil te trekken. Full service online marketing is een breed begrip. Of het nu gaat om Adwords SEA, search engine optimalisatie, een WordPress specialist, of algemene marketing specialisten, wij hebben de technieken en de kennis in huis. Meer bezoekers naar uw website en een betere vindbaarheid van uw product of dienst zijn de belangrijkste doelen van onze online marketing strategie. Hiertoe moeten, afhankelijk van uw situatie, vaak verschillende marketing kanalen aangepakt worden. Om de online strategie inzichtelijk te krijgen gebruiken we verschillende online marketing tools.

Online zoekmachine adverteren (SEA)

Online adverteren (Adwords SEA)

Google Adwords is zonder meer het bekendste kanaal voor online adverteren. Deze vorm van marketing kan snel veel verkeer naar je website genereren. Adwords uitbesteden is wel verstandig. De complexiteit van Google Adwords SEA vraagt om een deskundig en gekwalificeerd online marketeer. Zoekmachine adverteren, display advertising, Google shopping en remarketing, online leadgeneratie en affiliate marketing zijn kernbegrippen voor elk online marketing bureau. Onze online marketeer legt u dan ook graag uit wat deze online marketing tools voor uw website of webshop kunnen betekenen en hoe u de customer journey kunt optimaliseren.

via SEO hoog in Google

Zoekmachine optimalisatie

Een voorname online marketing bezigheid van Webdelta is het optimaliseren van websites voor zoekmachines, ook wel zoekmachine optimalisatie, of in vakjargon SEO genoemd. Deze vorm van internet marketing vangt meestal aan met een SEO scan en technische optimalisatie. Content marketing (SEO teksten of SEO copywriting), kwalitatieve backlinks, technische optimalisatie, maar ook featured snippets zijn vervolgens belangrijke aspecten in de zoekmachine optimalisatie. Onze SEO specialist vertelt u hier graag meer over.

Bouwen van webshops

Uw website laten maken

Doordat wij alle online marketing specialismen in huis hebben zijn de lijnen kort en kunnen we snel communiceren over de details van optimale websites, SEO en SEA campagnes. De website ontwikkeling is het startpunt van een internet marketing traject. En dat werkt beter naarmate al in een vroeg stadium is nagedacht over alle deelgebieden van internet marketing, dus een integrale aanpak van website ontwikkeling, online adverteren, zoekmachine optimalisatie, social advertising, mobile marketing, email marketing, statistieken (google analytics) en eventuele marketing automation. Het juist inzetten en optimaliseren van alle goede online kanalen zorgt ervoor dat de online doelstellingen van uw onderneming worden behaald. Deze doelen kunnen bestaan uit naamsbekendheid, bezoekersaantallen, conversies of retentie. Maar ook op de lange termijn is een online marketing bureau met een website bouwer aan boord gunstig. Denk aan uw website onderhoud van bijvoorbeeld Joomla of WordPress websites op het juiste moment, het toevoegen van een Google tag manager ten bate van uw web analytics, het inbouwen van featured snippets enz. enz.

Duizelt het u al? Gelukkig kunnen wij helder en eenvoudig uitleggen wat uw online resultaat kan zijn. Bel ons op 072-5201053 voor direct contact en maak een afspraak.

Hulp nodig of samen sparren?

Bel ons op 072 - 520 10 53 of stuur ons een e-mail.
Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen op het gebied van online marketing, zoekmachine optimalisatie of website bouw te bespreken!

 

072 520 10 53 Contact opnemen

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven