Online marketing van Webdelta laat uw omzet groeien!

De vindbaarheid van een website of -shop op het internet is niet vanzelfsprekend. De online vindbaarheid van een merk op het internet versterken en waarborgen is een continue proces van instellen, optimaliseren en bijsturen.

Het juist inzetten en optimaliseren van deze kanalen zorgen ervoor dat de online doelstellingen van uw onderneming worden behaald. Deze doelen kunnen bestaan uit naamsbekendheid, bezoekersaantallen, conversies of retentie.

Online marketing is in principe een gereedschapskist met tools die er voor zorgen dat uw aanwezigheid online wordt versterkt. Tools die we hiervoor gebruiken zijn o.a:

  • zoekmachine adverteren
  • conversie-optimalisatie
  • e-mail marketing
  • social media advertising

Mitchell
Marketing specialist

Kom gerust eens vrijblijvend sparren over uw online marketingstrategie!

Bel ons op 072 - 520 10 53
of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoog in Google door betaalde advertenties

Zoekmachine adverteren (SEA) is het adverteren in bekende zoekmachines als Google en Bing. Gebruik onze AdWords diensten om (kunstmatig) hoger in de zoekresultaten van Google te komen. U moet dit zien als een veiling, waarbij verschillende adverteerders bieden op een bepaalde advertentiepositie in Google of Bing.

Een visuele etalage in Google

Google Shopping, ofwel ‘’product listing ads’’ is de advertentieveiling van Google voor webshops. Google Shopping richt zich voornamelijk op gebruikers met een hoge koopintentie. Deze gebruikers hebben vaak al bepaald waar zij naar op zoek zijn en zoeken via de zoekmachine Google naar de juiste aanbieder.

Stimuleer alsnog die aankoop!

Met remarketing kunt u websitebezoekers nogmaals benaderen met gerichte banner-advertenties op partnersites van Google. Op deze manier probeert u websitebezoekers nogmaals te verleiden om een product of dienst bij u af te nemen.

Optimaliseer de customer journey

U heeft al veel bezoek op uw website -of shop, maar u heeft het idee dat het rendement uit het aantal bezoekers nog niet optimaal is? Dan is het tijd voor conversie optimalisatie! Uw website -of shop kan op veel verschillende manieren worden geoptimaliseerd.

Vergroot uw bereik met Facebook

Met 6,8 miljoen dagelijkse gebruikers in Nederland is Facebook een zeer geschikt medium om snel uw bereik te vergroten. Wie u wilt bereiken? Dat kiest u zelf! Op basis van leeftijd, geslacht of bepaalde interessecategorieën selecteert u precies de doelgroep die u wilt aanspreken.

Adverteer met visuele banners

Het Google display netwerk bestaat uit een groot aantal partner websites van Google. Deze websites hebben aangegeven Google advertenties (banners) te willen weergeven op hun website. Zij ontvangen hiervan een bepaald percentage van de klikkosten of cost-per-mille (per 1000 vertoningen).

Blijf top-of-mind en re-activeer

Bereik uw bestaande (klanten)bestand met gepersonaliseerde e-mails of koop een nieuw bestand in en vergroot uw bereik. Blijf top-of-mind bij uw bestaande klanten en stimuleer hiermee herhalingsaankopen.

Adverteer ook in zoekmachine Bing

Ook Microsoft heeft een advertentieveiling voor haar zoekmachine Bing. Het marktaandeel van Bing (ca. 6%) stelt naast het marktaandeel van Google (91%) eigenlijk niets voor. Toch kan het lonen om Bing advertising in te zetten. 

Waarom Webdelta

  • icoon taartdiagramGeen aannames maar feiten
  • icoon vuistHands-on mentaliteit
  • icoon kettingSamen uw succes verbeteren
  • icoon allesonder1dakAlles onder één dak

Onze werkwijze

1


Kennismaken

Wij leren elkaar op
een leuke en persoonlijke
manier kennen.

2


Analyseren

Samenwerken
voor een probleem-
stelling en oplossing

3


Uitvoeren

Wij bouwen de
geschikte website
voor uw bedrijf

4


Evalueren

Wat gaat er goed
en wat kan er beter
na de oplevering?

Hulp nodig of samen sparren?

Neem contact op!

Bel ons op 072 - 520 10 53 of stuur ons een e-mail.
Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen en behoeften te bespreken!

 

072 520 10 53 Contact opnemen

foto eddy mobiel

e mailhandtekening webdelta

Ampèrestraat 3a
1817 DE, Alkmaar

072 - 520 10 53

info@webdelta.nl

Tips & tricks

Krijg handige tips in uw mailbox om uw website nog beter te maken.

Scroll naar boven