Concurrentie bij de zoekterm 'bhv cursus'?

bhv cursus 461

Resultaten bij 'bhv cursus' 

Bij het zoeken van 'bhv cursus' komen er  heel veel verschillende aanbieders langs. Veel concurrentie dus bij een onderwerp waar je het misschien niet verwacht.

Wanneer je met SEA een klik wilt genereren op 'bhv cursus' kost dit je ongeveer 4 euro. Het maandelijkse zoekvolume naar dit woord  bedraagt 6600

33%, dus ongeveer 2200 kliks, worden binnengehaald door het eerste organische resultaat bij een zoekterm. Om dit bezoekersaantal met SEA te verkrijgen zal een bedrijf dus maandelijks zo'n 8800 euro moeten uitgeven. Deze bedragen zullen een betere ROI hebben wanneer ze in SEO worden geïnvesteerd.

 

D.F.B.B.H.V

Delta Factor Bij Bedrijfshulpverlening. De verhouding van de top 30 resultaten met de Delta Factor is opvallend.

Lijn bhv

Tekstkwaliteit heeft veel invloed op de positie in Google bij 'bhv cursus'. We zien dan ook dat pagina's met een sterke Delta Factor kwalitatief goede teksten hebben staan. 

Bij 'bhv cursus' zien we een minder sterk verband met de Delta Factor dan we gewend zijn. Echter loopt het rode draad wel min of meer gelijk. Diepere factoren dan bijvoorbeeld de tekstkwaliteit hebben dus ook een aanwezige invloed op de positie in Google.

Ongeveer 90% van de mensen die via Google iets opzoekt kijkt niet verder dan de eerste pagina. Om gevonden te worden is het logischerwijs belangrijk om op deze eerste pagina te staan. Een goede SEO stategie is dus zeker van belang.

Wilt u weten wat de Deltafactor van uw website is? Vul dan het formulier hierboven in!

staaf bhv

De gemiddelde Delta Factor van de positie 11 tot aan met 30 is nagenoeg gelijk. De gemiddelde Delta Factor van de top 10 ligt wel aanzienlijk hoger. Dit bevestigd nogmaals de verhouding van de Delta Factor en de top 10 in Google.

Met het actief verbeteren van de Delta Factor hebben wij de afgelopen jaren met succes websites naar de eerste pagina gebracht, ook voor veelgezochte zoekwoorden. 

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie
  • Website bouw
  • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Scroll naar boven