Technische SEO scan

Verborgen gebreken in uw website zijn vaak de grootste boosdoeners voor uw online prestaties. Met een SEO scan vinden we deze gebreken en krijgt u een lijstje met actiepunten om uw online prestaties weer op het hoogste niveau te brengen. Heeft u geen tijd, dan helpen we u de beperkingen in uw website op te lossen.

Het kan op veel manieren fout gaan

Er kunnen veel redenen zijn waarom uw website het minder goed doet dan die van uw concurrenten. Google gebruikt circa 200 variabelen om de positie van uw website en die van uw concurrenten in de zoekresultaten te berekenen. Een belangrijk deel daarvan zijn de technische factoren. Die heeft u zelf in de hand en die kunt u dus zelf zo goed mogelijk optimaliseren:

  • Is uw site volledig geïndexeerd door Google?
  • Zijn er interne linkfouten of heeft u gebroken links?
  • Zijn alle belangrijke tags goed geoptimaliseerd?
  • Verliest u linkjuice door duplicate content?

Uw sterke punten

De lijst is nog veel langer. Wij analyseren uw website op de hoofdcategorieën:

  • Indexeerbaarheid
  • Code en technische factoren
  • URL's
  • Afbeeldingen
  • On Page factoren
  • Interne en externe links

U krijgt snel inzicht in uw sterke punten en die punten waar winst is te behalen.

De zwakke punten van uw concurrenten

Maar we gaan verder. We analyseren niet alleen uw website maar ook die van uw belangrijkste concurrenten. Zodat u zelf kunt zien waarom zij het wellicht beter doen en u uw SEO strategie kunt afstemmen op het verbeteren van uw positie ten opzichte van die van uw concurrenten.

Wilt u meer weten over onze technische SEO analyse? Bel ons dan op 072-5201053 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u vragen?

goolge partner newlogo

BingAds logo

AdCalls partner badge

leerpartnerlogo

Samen in de juiste richting naar uw online succes

Gekophout.com

1.5%
37%
30
Conversie
Opbrengst
Aantal transacties

Verwol complete interieurrealisatie

10
n.v.t.
317%
Bezoekers
Meer relevant bezoek
Aantal leads
Bekijk alle cases

Hulp nodig of samen sparren?

Bel ons op 072 - 520 10 53 of stuur ons een e-mail.
Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen op het gebied van online marketing, zoekmachine optimalisatie of website bouw te bespreken!

 

072 520 10 53 Contact opnemen

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven