In 5 stappen naar online succes!

Uw online succes begint met het opstellen van concrete doelen, een nauwkeurige uitvoering en vervolgt na oplevering met het constant meten en verbeteren van uw resultaten.

Met concrete doelen en grondig onderzoek stellen wij een realistisch plan op dat als leidraad geldt voor de uitvoering. Door regelmatig overleg en het tussentijds testen en toetsen van nieuwe technieken zijn we in staat om snel te schakelen. Zo komen we achteraf niet voor verrassingen te staan.

Een project is nooit af. Het grondig meten van de resultaten leidt altijd weer tot nieuwe inzichten en vormen de basis tot nog meer online succes. Met Webdelta werkt u dus constant aan de ontwikkeling van uw online ambities!

Gekophout.com

1.5%
37%
30
Conversie
Opbrengst
Aantal transacties

Verwol complete interieurrealisatie

10
n.v.t.
317%
Bezoekers
Meer relevant bezoek
Aantal leads
Bekijk alle cases

Hulp nodig of samen sparren?

Bel ons op 072 - 520 10 53 of stuur ons een e-mail.
Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen op het gebied van online marketing, zoekmachine optimalisatie of website bouw te bespreken!

 

072 520 10 53 Contact opnemen

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven