Niets is belangrijker dan een goed beveiligde, snelle website of webshop. Geen budgethosting maar gedegen, veilige en snelle hosting op uitstekend ingerichte servers. Wij regelen dat voor jou!

Het belang van een veilige, snelle website

De technologie staat nooit stil en de infrastructuur van het internet is continu in ontwikkeling. Die ontwikkeling brengt ook steeds weer nieuwe mogelijkheden voor hackers teweeg. Terwijl jij met je familie in Australië steeds makkelijker contact legt, worden hackers steeds vindingrijker in het onderscheppen van jouw persoonlijke gegevens. Wat betekent dit voor jou? Dit betekent dat jouw website onderaan in Google kan komen te staan vanwege beveiligingslekken. Of nog erger; jouw website komt op een zwarte lijst te staan, omdat er spam van jouw server verstuurd wordt. Daarnaast wordt het belang van een snelle website of webshop om hoge posities in Google voor relevante zoekwoorden te verkrijgen alleen maar groter. Trage sites geven de gebruikers van Google namelijk een slechte gebruikerservaring. En Google straft je daarvoor.

Goed afgestelde server

In het verleden hebben wij te vaak technische problemen op budget servers (FTP-rechten, trage server, uitgeschakelde Apache modules enz.) gehad die tot onnodige kosten leidden voor onze klanten. Daarom bieden wij nu een perfect hostingpakket aan voor snelle websites en webshops met weinig downtime. In veel gevallen bespaart u honderden euro's doordat wij geen instellingen moeten verbeteren of gecompliceerd onderhoud moeten plegen. Mede dankzij deze hosting kunnen we uw website (op Joomla of Wordpress platform) zo snel maken dat deze door Google Page Insights hoog gewaardeerd worden. Wat weer leidt tot betere posities in de onbetaalde zoekopdrachten van Google.

En .... we verhuizen uw website inclusief vijf e-mailadressen gratis! 

Waarom hosting bij Webdelta?

 • Jouw website goed beveiligd
 • Snel & Betrouwbaar
 • E-mail met anti spam en anti virus
 • Geen verborgen kosten
 • Uitstekende service
 • Goedkoper onderhoud
 • Gratis verhuizing website

Hosting en onderhoud bij Webdelta?

Wij brengen jou website graag onder op onze beveiligde servers. Neem voor meer informatie contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel naar 072 – 520 10 53.

goolge partner newlogo

BingAds logo

AdCalls partner badge

leerpartnerlogo

Waarom Webdelta

 • icoon taartdiagramGeen aannames maar feiten
 • icoon vuistHands-on mentaliteit
 • icoon kettingSamen uw succes verbeteren
 • icoon allesonder1dakAlles onder één dak

Onze werkwijze

1


Kennismaken

Wij leren elkaar op
een leuke en persoonlijke
manier kennen.

2


Analyseren

Samenwerken
voor een probleem-
stelling en oplossing

3


Uitvoeren

Wij bouwen de
geschikte website
voor uw bedrijf

4


Evalueren

Wat gaat er goed
en wat kan er beter
na de oplevering?

Een professionele webshop of website op maat laten maken

Een nieuwe site met prachtig design laten ontwikkelen of ontwerpen doe je bij webdesign bureau Webdelta. Het logo laten ontwerpen, een complete website met alle gewenste functionaliteiten, goed gevonden worden in Google. Wij zijn er dagelijks mee bezig, we helpen je graag en kennen de ins en outs van menig content management systeem. Een Wordpress website laten maken, een nieuwe professionele webshop laten ontwerpen en bouwen.

Wij zijn als website bouwer en specialisten op het gebied van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren verder te helpen. Onze ervaren website bouwers zijn en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken en maken responsive websites die ook mobiel correct weergegeven worden. Heb je belangstelling voor onze dienstverlening? Stel een vraag of kijk bij onze veelgestelde vragen. Of stuur ons geheel vrijblijvend een e-mail zodat wij snel een website offerte kunnen maken.

Website laten maken in Amsterdam, Rotterdam en daarbuiten

Webdelta werkt als website bouwer vanuit Alkmaar. Een deel van onze klanten is regionaal, maar als je een professionele website wilt laten maken komen we graag naar Amsterdam, Rotterdam of andere steden en dorpen in de Randstad en daarbuiten. Als webdesign bureau en specialist in zoekmachine optimalisatie en Google Adwords maken wij responsive websites op een open source content management systeem zoals op het Wordpress cms, Joomla, Prestashop of Magento. Vele tevreden klanten gingen u voor en vroegen bij Webdelta een website offerte. Voor een complete website, goed vindbaar of om een nieuw design te laten ontwerpen. Wij helpen je graag met een professionele website op maat!

Professionele website laten maken: wat mag dat kosten?

Wij van Webdelta zijn er trots op dat we goede en goedkope websites maken. Maar we vinden het nog belangrijker dat onze websites als marketing kanaal effectief zijn en daarmee hun meerwaarde bewijzen. Zoekt u een webdesign bureau om een professionele website te laten ontwerpen én te laten bouwen? Dan bent u bij Webdelta aan het juiste adres. Met een kostprijs vanaf € 1.950,- zijn onze responsive websites uitermate betaalbaar te noemen. Voor deze prijs heeft u een professionele website die voldoet aan de modernste eisen. Uiteraard is een nieuwe website op maat ook mogelijk.Tegen meerprijs kunnen we de website uitbreiden met aanvullende functionaliteiten. U kunt een offerte aanvragen via 072-5201053 of per e-mail.

Hulp nodig of samen sparren?

Neem contact op!

Bel ons op 072 - 520 10 53 of stuur ons een e-mail.
Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen en behoeften te bespreken!

 

072 520 10 53 Contact opnemen

foto eddy mobiel

e mailhandtekening webdelta

Ampèrestraat 3a
1817 DE, Alkmaar

072 - 520 10 53

info@webdelta.nl

Tips & tricks

Krijg handige tips in uw mailbox om uw website nog beter te maken.

Scroll naar boven