Website hosting & onderhoud

Niets is belangrijker dan een goed beveiligde, snelle website of webshop. Geen budgethosting maar gedegen, veilige en snelle hosting op uitstekend ingerichte servers. Wij regelen dat voor jou!

Niets is belangrijker dan een goed beveiligde, snelle website of webshop. Geen budgethosting maar gedegen, veilige en snelle hosting op uitstekend ingerichte servers. Wij regelen dat voor jou!

Het belang van een veilige, snelle website

De technologie staat nooit stil en de infrastructuur van het internet is continu in ontwikkeling. Die ontwikkeling brengt ook steeds weer nieuwe mogelijkheden voor hackers teweeg. Terwijl jij met je familie in Australië steeds makkelijker contact legt, worden hackers steeds vindingrijker in het onderscheppen van jouw persoonlijke gegevens. Wat betekent dit voor jou? Dit betekent dat jouw website onderaan in Google kan komen te staan vanwege beveiligingslekken. Of nog erger; jouw website komt op een zwarte lijst te staan, omdat er spam van jouw server verstuurd wordt. Daarnaast wordt het belang van een snelle website of webshop om hoge posities in Google voor relevante zoekwoorden te verkrijgen alleen maar groter. Trage sites geven de gebruikers van Google namelijk een slechte gebruikerservaring. En Google straft je daarvoor.

Goed afgestelde server

In het verleden hebben wij te vaak technische problemen op budget servers (FTP-rechten, trage server, uitgeschakelde Apache modules enz.) gehad die tot onnodige kosten leidden voor onze klanten. Daarom bieden wij nu een perfect hostingpakket aan voor snelle websites en webshops met weinig downtime. In veel gevallen bespaart u honderden euro's doordat wij geen instellingen moeten verbeteren of gecompliceerd onderhoud moeten plegen. Mede dankzij deze hosting kunnen we uw website (op Joomla of Wordpress platform) zo snel maken dat deze door Google Page Insights hoog gewaardeerd worden. Wat weer leidt tot betere posities in de onbetaalde zoekopdrachten van Google.

En .... we verhuizen uw website inclusief vijf e-mailadressen gratis! 

Waarom hosting bij Webdelta?

  • Jouw website goed beveiligd
  • Snel & Betrouwbaar
  • E-mail met anti spam en anti virus
  • Geen verborgen kosten
  • Uitstekende service
  • Goedkoper onderhoud
  • Gratis verhuizing website

Hosting en onderhoud bij Webdelta?

Wij brengen jou website graag onder op onze beveiligde servers. Neem voor meer informatie contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 072 – 520 10 53.

Heeft u vragen?

goolge partner newlogo

BingAds logo

AdCalls partner badge

leerpartnerlogo

Samen in de juiste richting naar uw online succes

Gekophout.com

1.5%
37%
30
Conversie
Opbrengst
Aantal transacties

Verwol complete interieurrealisatie

10
n.v.t.
317%
Bezoekers
Meer relevant bezoek
Aantal leads
Bekijk alle cases

Hulp nodig of samen sparren?

Bel ons op 072 - 520 10 53 of stuur ons een e-mail.
Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen op het gebied van online marketing, zoekmachine optimalisatie of website bouw te bespreken!

 

072 520 10 53 Contact opnemen

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven