Magento webshop laten maken

Magento is wereldwijd het meest gebruikte e-Commerce platform voor webshops. Door de constante ontwikkeling van dit platform beschikt uw webshop altijd over de nieuwste mogelijkheden.

Magento is wereldwijd het meest gebruikte e-Commerce platform voor webshops. Door de constante ontwikkeling van dit platform beschikt uw webshop altijd over de nieuwste mogelijkheden.

Magento is een complex platform waarbij veel kennis en ervaring komt kijken. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de installatie vergt specialistische vakkennis. Neem daarom bij de implementatie of onderhoud van uw Magento webshop een ervaren Magento specialist in de arm.

Magento webshop laten bouwen?

Webdelta heeft veel ervaring met Magento webshops. Vanuit gedegen onderzoek nemen wij zowel de techniek als het design van uw nieuwe Magento webshop uit handen. Vervolgens kiest u er zelf voor om de webshop zelf te vullen of te laten vullen. Uiteraard kunt u hierin de beste ondersteuning van ons verwachten.

Vanuit een zoekwoordenonderzoek wireframen we verschillende typen pagina's van uw nieuwe webshop. Hierin verwerken we uiteraard allerlei conversie-elementen die het aantal transacties moeten gaan stimuleren. Na goedkeuring van de wireframes laten we het geheel vormgeven door een professionele UX designer. Uiteraard met uw input. Als ook de vormgeving door u is goedgekeurd beginnen we aan de bouw van uw gloednieuwe Magento webshop.

Upgraden naar Magento 2?

Jarenlang is er gewerkt aan het nieuwe Magento platform Magento 2. Bent u al toe aan de transitie naar Magento 2? Ook hierbij helpen wij u graag! 

Magento 2 kent een aantal voordelen:

  • Magento 2 is nóg zoekmachine vriendelijker
  • Magento 2 templates zijn ''lichter'' en daarom geschikter voor mobiel
  • 25% sneller dan Magento 1

Een nieuwe Magento webshop laten maken of heeft u ondersteuning nodig? Bel gerust met 072 - 520 10 53 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u vragen?

goolge partner newlogo

BingAds logo

AdCalls partner badge

leerpartnerlogo

Samen in de juiste richting naar uw online succes

Gekophout.com

1.5%
37%
30
Conversie
Opbrengst
Aantal transacties

Verwol complete interieurrealisatie

10
n.v.t.
317%
Bezoekers
Meer relevant bezoek
Aantal leads
Bekijk alle cases

Hulp nodig of samen sparren?

Bel ons op 072 - 520 10 53 of stuur ons een e-mail.
Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen op het gebied van online marketing, zoekmachine optimalisatie of website bouw te bespreken!

 

072 520 10 53 Contact opnemen

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven