Zoekmachine adverteren (SEA)

Het aantal conversies op uw website of webshop is laag? U wilt binnen afzienbare tijd meer bezoekers op uw website? Zoekmachine adverteren biedt uitkomst.

Zoekmachine adverteren (SEA) is het adverteren in bekende zoekmachines als Google en Bing. Op deze pagina gaan we vooral in op het "search" gedeelte van Google Ads. Voor andere advertentiemogelijkheden verwijzen wij u graag naar de pagina’s display advertising en Google shopping.

Google Ads moet u zien als een veiling, waarbij verschillende adverteerders bieden op een bepaalde advertentiepositie in Google of Bing. Door de sterke groei van het aantal adverteerders in Google Ads en een stijgende kosten per klik (CPC) is het ten zeerste aan te raden een ervaren SEA specialist in de arm te nemen. Daarnaast biedt Google Ads vele mogelijkheden die vaak onbenut worden gelaten.

SEA 2

Mick
Marketing specialist

Kom gerust eens vrijblijvend sparren over uw online marketingstrategie!

Bel ons op 072 520 10 53
of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoekmachine adverteren SEA
Hoog in Google door betaalde advertenties

Zoekmachine adverteren (SEA) is het adverteren in bekende zoekmachines als Google en Bing. Gebruik onze Google Ads diensten om (kunstmatig) hoger in de zoekresultaten van Google te komen. 

Google shopping
Een visuele etalage in Google

Google Shopping, ofwel "product listing ads" is de advertentieveiling van Google voor webshops. Google Shopping richt zich voornamelijk op gebruikers met een hoge koopintentie. Deze gebruikers hebben vaak al bepaald waar zij naar op zoek zijn en zoeken via de zoekmachine Google naar de juiste aanbieder.

Remarketing
Stimuleer alsnog die aankoop!

Met remarketing kunt u websitebezoekers nogmaals benaderen met gerichte banner-advertenties op partnersites van Google. Op deze manier probeert u websitebezoekers nogmaals naar uw website te trekken om een product of dienst bij u af te nemen.

Facebook advertising
Vergroot uw bereik met Facebook

Social advertising op Facebook is door de 6,8 miljoen dagelijkse gebruikers in Nederland zeer geschikt om snel uw bereik te vergroten. Wie u wilt bereiken? Dat kiest u zelf! Op basis van leeftijd, geslacht of bepaalde interesse categorieën selecteert u via Facebook adverteren precies de doelgroep die u wilt aanspreken.

Google display advertising
Adverteer met visuele banners

Het Google display advertising netwerk bestaat uit een groot aantal partner websites van Google. Deze websites hebben aangegeven Google advertenties (banners) te willen weergeven op hun website. Zij ontvangen hiervan een bepaald percentage van de klikkosten of cost-per-mille (per 1000 vertoningen).

Bing advertising
Adverteer ook in zoekmachine Bing

Ook Microsoft heeft een advertentieveiling voor haar zoekmachine Bing. Het marktaandeel van Bing (ca. 6%) stelt naast het marktaandeel van Google (91%) eigenlijk niets voor. Toch kan het lonen om Bing advertising in te zetten. 

optimizing

Search engine advertising SEA

Search engine advertising speelt een belangrijke rol in de online zichtbaarheid van vele websites. Onze Adwords specialist kan u met gerichte sea campagnes aan het broodnodige bezoek aan uw website helpen dat u misschien nog niet heeft doordat uw search engine optimization (seo) nog onvoldoende resultaat heeft geboekt.

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie
  • Website bouw
  • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Scroll naar boven