E-mail marketing

Bereik uw bestaande (klanten)bestand met gepersonaliseerde e-mails of koop een nieuw bestand in en vergroot uw bereik. Blijf top of mind bij uw bestaande klanten en stimuleer hiermee herhalingsaankopen.

Veel bedrijven hebben een e-mailbestand tot hun beschikking, maar doen daar tot op heden niets mee door gebrek aan tijd of kennis. Dit is uiteraard zonde! E-mail marketing is namelijk uitermate geschikt om upselling, deepselling of crossselling toe te passen op uw bestaande (klanten)bestand.

E-mail marketing met Webdelta

Onze ervaren e-mailmarketeers werken voornamelijk in de e-mail marketing software van Mailchimp en Acymailing. Webdelta neemt het werk voor 90% uit handen, zodat u kan blijven doen waar u goed in bent.

Wij helpen uw bestand te segmenteren en te exporteren, zodat u de juiste content aan de juiste personen laat zien. Verder richten we de techniek in, ontwikkelen we sjablonen en voorzien we, met uw input, de e-mailcampagnes van vormgeving.

Heeft u een waardevol e-mailbestand of wilt u deze graag opbouwen? Neem gerust contact op door te bellen naar 072 – 520 10 53 of te e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heeft u vragen?

goolge partner newlogo

BingAds logo

AdCalls partner badge

leerpartnerlogo

Hulp nodig of samen sparren?

Bel ons op 072 - 520 10 53 of stuur ons een e-mail.
Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen op het gebied van online marketing, zoekmachine optimalisatie of website bouw te bespreken!

 

072 520 10 53 Contact opnemen

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven