Conversie optimalisatie

U heeft al veel bezoekers naar uw website of -shop, maar u heeft het idee dat het rendement uit het aantal bezoekers nog niet optimaal is? Dan is het tijd voor conversie optimalisatie! Uw website of -shop kan op veel verschillende manieren worden geoptimaliseerd.

Tijdens de (online) customer journey van uw potentiële klanten bestaan er tal van drempels die overschreden moeten worden. Deze drempels kunnen zich bijvoorbeeld uiten in prijs, vormgeving of betrouwbaarheid.

Meten = weten

Voordat we kunnen beginnen aan conversie optimalisatie is het van belang dat alle websitestatistieken goed kunnen worden doorgemeten. Denk hierbij aan volledige eCommerce tracking en het correct instellen van de datalayer. Staat dit nog niet goed ingesteld in uw website of -shop? Neem dan contact op voor het instellen van de juiste meetinstrumenten.

Nu starten

Start nu met het verhogen van uw conversiepercentage op uw website of -shop en schakel een conversie-optimalisatie specialist van Webdelta in. Bel 072 - 520 10 53 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

icon conversie

Mick
Marketing specialist

Kom gerust eens vrijblijvend sparren over uw online marketingstrategie!

Bel ons op 072 520 10 53
of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

customer journey optimalisatie
Optimaliseer de customer journey

U heeft een prachtige website, maar weet u zeker of u de juiste keuzes heeft gemaakt in het design? Werken formulieren naar verwachting? Is de sales funnel juist ingericht? Allemaal vragen waar u graag antwoord op wil hebben. Met A/B testen krijgt u deze antwoorden. Door verschillende versies van uw website te testen verbetert u direct uw resultaten.

Hoe gebruiken de bezoekers uw website

Hoe gebruiken de bezoekers uw website? En werken de ontwerpkeuzes en call-to-actions zoals voorzien? Wij kijken mee met verschillende bezoekers en krijgen zo een goed beeld van hoe men uw website gebruikt.

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie
  • Website bouw
  • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Scroll naar boven