Bing advertising

Ook Microsoft heeft een advertentieveiling voor haar zoekmachine Bing. Het marktaandeel van Bing (ca. 6%) stelt naast het marktaandeel van Google (91%) eigenlijk niets voor. Toch kan het lonen om Bing advertising in te zetten. 

Bing advertising is kleinschaliger en wordt daarom minder gebruikt door adverteerders. Klikken op advertenties zijn hierdoor vaak goedkoper voor adverteerders. Daarnaast is Bing volop in ontwikkelingen. Zo staat Bing shopping voor Nederland in het geschiet en worden er steeds nieuwe advertentiemogelijkheden toegevoegd.

Waarom Bing ads inzetten?

  • Lage klikkosten door minder concurrentie
  • Bing gebruikers besteden gemiddeld meer op het internet
  • Bing ads is volop in ontwikkeling (Bing shopping komt er aan)
  • Advertenties zijn over te zetten vanuit AdWords

Bing advertising uitbesteden

Geoptimaliseerde advertentiecampagnes maakt u niet zelf, maar laat u maken door een gecertificeerde SEA specialist van Webdelta. Wij stellen de campagnes juist voor u in en maken daarnaast alles meetbaar in zowel Bing ads als Google analytics. U bespaart hierdoor geld en kunt keuzes baseren op keiharde cijfers.

Bent u op zoek naar extra bezoekers en een specialist die de uitvoering, optimalisatie √©n rapportage van uw Bing ads account volledig uit handen neemt? Neem contact op via 072 - 520 10 53 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heeft u vragen?

goolge partner newlogo

BingAds logo

AdCalls partner badge

leerpartnerlogo

Hulp nodig of samen sparren?

Bel ons op 072 - 520 10 53 of stuur ons een e-mail.
Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen op het gebied van online marketing, zoekmachine optimalisatie of website bouw te bespreken!

 

072 520 10 53 Contact opnemen

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven