Online marketing

Webdelta is een online marketing & e-Commerce bureau met alle disciplines onder één dak! Het voordeel hiervan is dat wij door onze korte lijnen snel kunnen schakelen tussen alle vormen van online marketing en hierbij niet afhankelijk zijn van derden.

Met ons totale zoekmachine marketing pakket zijn wij in staat om nagenoeg elke onderneming online succesvol te maken, of het nu gaat om identiteit, een nieuwe website, meer bezoek, meer leads of meer conversies. Kijk snel verder!

4 samen

 

Kom gerust eens vrijblijvend sparren over uw online marketingstrategie of uw vindbaarheid online!

Bel ons op 072 520 10 53
of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

content

Online marketing bureau

Ons online marketing bureau heeft alle marketing specialisten in huis om uw online marketing strategie naar een hoger peil te trekken. Full service online marketing is een breed begrip. Of het nu gaat om Google Ads (Google Adwords) SEA, search engine optimalisatie, social media, een WordPress bouwer of digital marketing specialisten, wij hebben de technieken en de kennis in huis. Meer bezoekers naar uw website en een betere vindbaarheid van uw product of dienst zijn de belangrijkste doelen van onze online marketing strategie. Hiertoe moeten, afhankelijk van uw situatie, vaak verschillende marketing kanalen aangepakt worden. Vraag ons online marketing advies over App marketing, video marketing, influencer marketing, en/of influencer marketing. Om de online strategie inzichtelijk te krijgen gebruiken we verschillende online marketing tools.

optimizing

Online adverteren (Adwords SEA)

Google Ads (het voormalige Google Adwords) is zonder meer het bekendste kanaal voor online adverteren. Deze vorm van marketing kan snel veel verkeer naar je website genereren. Google Ads uitbesteden is wel zo verstandig. De complexiteit van Google Ads SEA vraagt om een deskundig en gekwalificeerd online marketeer. Zoekmachine adverteren, display advertising, Google shopping en remarketing, online leadgeneratie en affiliate marketing zijn kernbegrippen voor elk online marketing bureau. Onze online marketeer legt u dan ook graag uit wat deze online advertising tools voor uw website of webshop kunnen betekenen en hoe u de customer journey kunt optimaliseren. Onze digital marketeers helpen u verder.

search 1

Zoekmachine optimalisatie

Een voorname online marketing bezigheid van Webdelta is het optimaliseren van websites voor zoekmachines, ook wel zoekmachine optimalisatie, of in vakjargon SEO genoemd. Deze vorm van internet marketing vangt meestal aan met een SEO scan en technische optimalisatie. Content marketing (SEO teksten of SEO copywriting), kwalitatieve backlinks, technische optimalisatie, maar ook featured snippets zijn vervolgens belangrijke aspecten in de zoekmachine optimalisatie. Hoger scoren in Google, ook voor voice search, is de basis voor online succes en meten is weten. Elke digital marketeer weet dat goede statistieken de cirkel van websitebouw, SEO, SEA en conversieoptimalisatie compleet maken. Ecommerce tracking helpt u om uw webshop te optimaliseren.
Internet marketing bureau Webdelta heeft een unieke methode ontwikkeld om content optimalisatie te kwantificeren door middel van de Delta Factor. Onze ervaren specialisten vertelt u hier graag meer over. Uw SEO uitbesteden aan Webdelta is de moeite waard! Uw potentiële klanten zullen u vaker vinden. Bel nu 072-5201053 voor een gratis SEO scan.

code 4

Uw website laten maken

Doordat wij alle online marketing specialismen in huis hebben zijn de lijnen kort en kunnen we snel communiceren over de details van optimale websites, SEO en SEA campagnes. De website ontwikkeling is het startpunt van een internet marketing traject. En dat werkt beter naarmate al in een vroeg stadium is nagedacht over alle deelgebieden van internet marketing, dus een integrale aanpak van website ontwikkeling, online adverteren, zoekmachine optimalisatie, social media advertising, mobile marketing, email marketing, statistieken (google analytics) en eventuele marketing automation. Het juist inzetten en optimaliseren van alle goede online kanalen zorgt ervoor dat de online doelstellingen van uw onderneming worden behaald. Deze doelen kunnen bestaan uit naamsbekendheid, bezoekersaantallen, conversies of retentie. Maar ook op de lange termijn is een online marketing bureau met een website bouwer aan boord gunstig. Denk aan uw website onderhoud van bijvoorbeeld Joomla of WordPress websites op het juiste moment, het toevoegen van een Google tag manager ten bate van uw web analytics, het inbouwen van featured snippets enz. enz. Uw webshop laten bouwen door ons ervaren team met seo specialist en content marketeer aan hun zijde verzekert u van de voordelen van online marketing.

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij kunnen helder en eenvoudig uitleggen wat uw online resultaten kunnen zijn. Bel ons op 072-5201053 voor direct contact en maak een afspraak.

Social media marketing

Social Media Marketing

Als u uw online marketingstrategie wilt verrijken met social media marketing kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben ruime ervaring met B2B campagnes op Linkedin en met Facebook (remarketing) campagnes. De componenten van uw online marketingstrategie zijn afhankelijk van uw producten of diensten en uw doelgroep. Afhankelijk van uw situatie worden vaak verschillende marketing kanalen ingezet. Om de online strategie inzichtelijk te krijgen gebruiken we verschillende online marketing tools. Wilt u uw marketing uitbesteden? Kies dan voor een ervaren en betrokken partner: Webdelta.

Data voor optimalisatie

Digital Marketing en data

Google Analytics en Google data studio vormen de basis voor het registreren en interpreteren van de resultaten van alle digital marketing inspanningen. Daarmee zorgen we dat uw marketing euro's optimaal verdeeld worden over elk online kanaal zoals seo sea, content marketing, display adverteren enzovoorts. De data vormen tevens de basis voor gedegen conversie optimalisatie en eventuele marketing automation.

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie
  • Website bouw
  • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Scroll naar boven