Hoog in Google voor "ergonomische muis"

webdelta ergonomische muis

Hoog voor "ergonomische muis"

Wij vroegen ons af in hoeverre niche spelers nog bestaansrecht hebben in het geweld van de grote internet webshops. Een mooi voorbeeld zijn de organische zoekresultaten (4400 keer gezocht per maand) voor het trefwoord "ergonomische muis". Van de grote spelers doet met name Coolblue het goed met een eerste plaats. Bol.com staat op plek 8 en Mediamarkt op 39. Maar een sterke speler is bijvoorbeeld Ergowerken op plek 2 met een Deltafactor van 90. Zij slagen erin om met goede teksten, voldoende links, goede titel en ander factoren om fier op de tweede plek te staan. En zij doen het ook goed op het gebied van conversiefactoren op de website. En dat voor een klein MKB bedrijf!

Gratis bezoek aan uw website?

Bezoek via de organische zoekresultaten komt naar uw website zonder dat u dure Google Ads betaalt. Tegenwoordig klikt bijna iedereen op één van de zoekresultaten op de eerste pagina van Google. De concurrentie voor een plek op de eerste pagina is dus hoog. Dan is het handig om te weten welke variabelen de grootste rol spelen in de strijd om die topposities.

 

Delta Factor voor "ergonomische muis"

Uit onze analyse van de top 50 posities voor het zoekterm ergonomische muis blijkt dat de positie in Google voor 52% bepaald wordt door een hoge Delta Factor. Zie de onderstaande diagrammen.

ergonomische muis lijn 

De Delta Factor zelf bestaat voor deze zoekterm uit vier variabelen: Goede tekst, titel, pagina- en domeinfactoren. Het actief verbeteren van deze factoren leidt op termijn tot een sterke verbetering van de posities voor dit zoekwoord en gerelateerde zoekwoorden.

Wilt u weten wat de Deltafactor van uw website is? Vul dan het formulier hierboven in!

ergonomische muis diagram 

De websites in de top 10 van Google (eerste pagina) hebben gemiddeld een hogere Delta Factor dan de websites die op de volgende pagina's van de zoekresultaten in Google te vinden zijn. Met het actief verbeteren van de Delta Factor hebben wij de afgelopen jaren met succes websites van pagina tien naar de eerste pagina gebracht, ook voor veelgezochte zoekwoorden.

Samen in de juiste richting naar uw online succes

Gekophout.com

1.5%
37%
30
Conversie
Opbrengst
Aantal transacties

Verwol complete interieurrealisatie

10
n.v.t.
317%
Bezoekers
Meer relevant bezoek
Aantal leads
Bekijk alle cases

Hulp nodig of samen sparren?

Bel ons op 072 - 520 10 53 of stuur ons een e-mail.
Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen op het gebied van online marketing, zoekmachine optimalisatie of website bouw te bespreken!

 

072 520 10 53 Contact opnemen

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven