Behaal de eerste pagina bij "website maken" !

website maken 3

De zoekresultaten

De zoekresultaten op Google bestaan uit verschillende bedrijven die je helpen met een (gratis) website te bouwen. Daarnaast staan er ook veel tips waarom je geen gratis website moet bouwen. Een tegenstrijdig zoekresultaat.

Het maandelijkse zoekvolume voor “website maken” is ongeveer 14.800. Een via Google ads verkregen klik kost een bedrijf al €7.67, bij dit soort bedragen kunnen kosten hoog oplopen. Wanneer men dit geld in SEO steekt kunnen er snel organische kliks worden verkregen doordat de site de eerste pagina van Google bereikt.

 

Delta Factor voor "website maken"

In onderstaande grafieken ziet u de Delta Factor voor het zoekwoord "website maken".

website maken 1Voor een sterke Delta Factor is de kwaliteit van de tekst belangrijk. Ook is het aantal links naar domein en pagina's belangrijk voor een hoge score. De Delta Factor kent een sterk verband met de positie in Google, een sterkere Delta Factor betekent dus een hogere plaats in de zoekresultaten!

Wilt u weten wat de Deltafactor van uw website is? Vul dan het formulier hierboven in!

website maken 2 

Hier is het verband tussen de positie in Google en de Delta Factor duidelijk te zien. De top 10 zoekresultaten kent een gemiddelde van bijna 80, terwijl dit aanzienlijk lager is bij de posities 11-30.

Gaat deze wiskunde u te ver? We leggen het graag uit. Bel ons voor een afspraak.

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie
  • Website bouw
  • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven