Online vindbaarheid bij USB stick

usb sticks 461

Resultaten bij 'usb stick' 

Wanneer je USB stick in Google zoekt vind je veel aanbieders van het product. Er is concurrentie op basis van prijs bij de verschillende opslag groottes. Ook vergelijkingssites behoren tot de zoekresultaten.

Wanneer je met SEA een klik wilt genereren van mensen die zoeken naar usb stick kost dit je €1,69. Maandelijks zoeken er zo'n 22,200 mensen naar usb stick in Google. 

Wanneer je door goede SEO het eerste organische zoekresultaat bent , dus het eerste resultaat na alle advertenties, haal je ongeveer 1/3 van de kliks binnen. Dit is bij 'usb stick' zo'n 7400 kliks per maand. Wanneer dit aantal kliks met SEA wilt halen ben je dus maandelijks minimaal €12.500 kwijt. Met zulke investeringen kent SEO heel snel een sterke ROI.

 

Delta Factor op een USB stick

Delta Factor kent een sterke verhouding met de plaats in Google, bij dit zoekwoord is dat vooral te zien bij de top 6. 

usb stick lijn

De top 6 zoekresultaten hebben sterke teksten op hun website staan, voor de rest van de resultaten is hier nog veel winst op te pakken. Het aantal linkjes naar het domein heeft ook invloed op de positie in Google, tekstkwaliteit heeft echter meer invloed.

Een hogere plaats in Google betekend meer websitebezoeken, wat leidt tot meer conversie. 90% van de mensen kijkt niet verder dan pagina 1, wat de eerste 10 zoekresultaten laat zien. Een goede SEO strategie is nodig om deze eerste pagina te behalen. Door het effectief verbeteren van uw Delta Factor zal u klimmen in de zoekresultaten.

Wilt u weten wat de Deltafactor van uw website is? Vul dan het formulier hierboven in!

usb stick staaf

In dit staafdiagram worden de gemiddelde Delta Factoren laten zien, per pagina in Google. Duidelijk is dat de top 10, pagina 1, gemiddeld veel hoger scoren dan de websites op plaats 11-30.

Door het actief verbeteren van de Delta Factor hebben wij de afgelopen jaren met succes websites naar de eerste pagina gebracht, ook voor veelgezochte zoekwoorden. 

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie
  • Website bouw
  • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven