Hoog in Google voor Makelaars

makelaar haarlem

Makelaars in Haarlem hoog in Google

De top 30 websites in Google voor het zoekwoord "makelaar Haarlem" bestaat uit makelaars, makelaars en nog eens makelaars. De competitie is zeer hoog en het valt niet mee om op te vallen.

Flinke kosten voor ads.

Een klik op de betaalde zoekadvertenties in Google Ads kost € 1,50 - 3,50 voor "makelaar Haarlem" bij een zoekvolume van 1900 per maand. 

 

Delta Factor voor Makelaar Haarlem

De top 30 in Google voor het trefwoord "makelaar Haarlem" laat een prachtige correlatie zien met de Delta Factor. Zie de onderstaande diagrammen.

makelaar1 

Tekst, maar vooral ook het aantal links naar de relevante webpagina én links  naar de website in het algemeen spelen een grote rol in de top 30 van Google

De commissies bij de verkoop of aankoop van huizen staan onder druk. Juist hierom is het belangrijk om door zoveel mogelijk klanten online gevonden te worden. En dan is een positie op de eerste pagina van Google essentieel. 90% van de bezoekers van Google kijken niet verder dan deze eerste pagina.

Tekst, linkpopulariteit en het goed in de gaten houden van de technische details zijn de belangrijkste factoren voor het verkrijgen van een goede positie in Google. Het is een vechtmarkt dus een lange doorlooptijd voor SEO is onvermijdelijk. Maar dat betaalt zich op termijn wel terug in een hogere ROI.

Wilt u weten wat de Deltafactor van uw website is? Vul dan het formulier hierboven in!

makelaar2 

De websites in de top 10 van Google (eerste pagina) hebben gemiddeld een hogere Delta Factor dan de websites die op de volgende pagina's van de zoekresultaten in Google te vinden zijn. De concurrentie voor het zoekwoord "makelaar Haarlem" is hoog maar niet onmogelijk. De Delta Factor van  de websites in de Top 10 is sowieso hoger dan 70.
Met het actief verbeteren van de Delta Factor hebben wij de afgelopen jaren met succes websites naar de eerste pagina gebracht, ook voor veelgezochte zoekwoorden.

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie
  • Website bouw
  • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven