De eerste pagina voor letselschade advocatuur

letselschade 461

De resultaten in Google

Wanneer iemand in Google zoekt naar letselschade advocaat vindt hij een logisch resultaat. Dit resultaat bestaat namelijk uit informatie over en aanbieders van letselschade advocatuur.

Dure zoekterm!

Een klik via SEA voor dit zoekwoord is behoorlijk duur, namelijk €18.18 per keer. Maandelijks zoeken er zo'n 2900 mensen naar dit woord. Om net zoveel kliks te verkrijgen als het eerste organische zoekresultaat, verkregen via SEO, moet een bedrijf maandelijks minimaal €17.000 investeren. Het eerste organische zoekresultaat haalt namelijk gemiddeld 33% van de totale kliks binnen. 

Wanneer een bedrijf zoveel geld investeert in SEO zal de pagina razendsnel omhoog schieten in Google. De ROI zal op de langere termijn ook veel sterker zijn. Een hoge positie in Google via SEO is een belangrijk aanvullend kanaal voor websitebezoek, zo ook bij deze zoekterm.

 

Verhouding Delta Factor en positie in Google bij letselschade advocaat

Onderstaande grafiek laat een prachtige verhouding zien van de Delta Factor en de positite in Google.

letselschadeadvocaat lijn We zien vooral dat de top 4 een sterke Delta Factor heeft, deze pagina's ontvangen ook de meeste kliks. De software van de Delta Factor laat ons zien dat een combinatie van links naar de pagina en tekstkwaliteit voor een groot deel de plaatsing in Google bepalen. Zo heeft de top 4 een gemiddelde tekstkwaliteit van 60, terwijl de plekken 5-10 een gemiddelde van 28 hebben. Het verbeteren van teksten op de website zal dus een positief effect hebben op uw plaats in Google. Verdere bepalende factoren kunnen we aan de hand van de software ook voor u analyseren, en effectief verbeteren.

Wilt u weten wat de Deltafactor van uw website is? Vul dan het formulier hierboven in!

letselschadeadvocaat staaf 

De gemiddelde Delta Factor van de top 10 zoekresultaten in Google ligt aanzienlijk hoger dan die van de pagina's 11-30. Dit bevestigt nogmaals de relatie tussen de positie in Google en de Delta Factor. Bij Webdelta hebben wij veel ervaring met het verbeteren van uw Delta Factor, en hebben wij klanten zien klimmen in Google. Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen!

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie
  • Website bouw
  • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven