Online vindbaar op 'laptop'

laptop 461

Eenduidig zoekresultaat bij 'laptop' 

De top 30 zoekresultaten bij 'laptop' bestaat vooral uit pagina's die ook daadwerkelijk laptops verkopen. Van de 30 is slechts één resultaat een vergelijkingssite. De concurrentie is dus hoog.

Bij het toepassen van SEA kost een klik op de bovenste advertentie €1,50, bij een zoekvolume van maar liefst 90.500 per maand. Het eerste organische zoekresultaat haalt ongeveer een derde van de kliks binnen, wat bij deze zoekterm dik 30.000 bezoekers zijn. Om dit bezoekersaantal met SEA te verkrijgen zal een bedrijf dus maar liefst €45.000 euro per maand moeten uitgeven. Wanneer zo'n bedrag in SEO gestoken wordt in plaats van SEA zijn er heel veel dingen mogelijk. Het bedrijf zal bij dit bedrag ook snel omhoog schieten in Google.

 

Delta Factor bij 'laptop'.

De top 30 in Google voor "laptop' heeft een bijna perfecte correlatie met de Delta Factor. Dit is mooi af te lezen in de onderstaande grafieken.

lijn laptop

Een combinatie van tekstkwaliteit en het aantal linkjes naar het domein is doorslaggevend bij het zoekwoord 'laptop'. We zien dat webpagina's die hoog scoren bij deze onderwerpen een hoge Delta Factor hebben. 

Ongeveer 90% van de mensen die via Google iets opzoekt kijkt niet verder dan de eerste pagina. Wanneer jij een aanbieder van laptops is het dus van essentieel belang om op deze pagina te staan. Om dit te realiseren is goede SEO nodig.

Tekst, linkpopulariteit en het goed in de gaten houden van de technische details zijn de belangrijkste factoren voor het verkrijgen van een goede positie in Google. Het is een vechtmarkt dus een lange doorlooptijd voor SEO is onvermijdelijk. Maar dat betaalt zich op termijn wel terug in een stijgende Return On Investment.

Wilt u weten wat de Deltafactor van uw website is? Vul dan het formulier hierboven in!

staaf laptop

De websites op de eerste pagina van Google hebben een aanzienlijk hogere Delta Factor dan de concurrentie op de twee volgende pagina's. De genoemde concurrentie van de top 10 voor "laptop" is hoog maar een plek op de eerste pagina is niet onhaalbaar. 

Met het actief verbeteren van de Delta Factor hebben wij de afgelopen jaren met succes websites naar de eerste pagina gebracht, ook voor veelgezochte zoekwoorden. 

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie
  • Website bouw
  • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven