Hoog in Google voor "VoIP"

webdelta voip

Hoog voor "VoIP"

De concurrentie op het gebied van hosted VoIP en zakelijke telefonie voor het MKB is hoog. Elke maand zoeken duizenden bezoekers van Google naar VoIP, zakelijke telefonie, hosted VoIP en verwante termen.De aanbevolen biedingen voor Google Ads voor topposities voor VoIP of zakelijke telefonie zijn inmiddels al € 14 - € 25 en stijgen nog steeds. Een goede positie in de organische zoekresultaten is dan heel aantrekkelijk.

Gratis bezoek aan uw website?

Bezoek via de organische zoekresultaten komt naar uw website zonder dat u dure Google Ads betaalt. Tegenwoordig klikt bijna iedereen op één van de zoekresultaten op de eerste pagina van Google. De concurrentie voor een plek op de eerste pagina is dus hoog. Dan is het handig om te weten welke variabelen de grootste rol spelen in de strijd om die topposities.

 

Delta Factor voor "VoIP"

Uit onze analyse van de top 50 posities voor het zoekterm VoIP blijkt dat de positie in Google voor meer dan 50% bepaald wordt door een hoge Delta Factor. Zie de onderstaande diagrammen.

voip grafiek 

De Delta Factor zelf bestaat voor deze zoekterm uit vijf variabelen. Het actief verbeteren van deze factoren leidt op termijn tot een sterke verbetering van de posities voor dit zoekwoord en gerelateerde zoekwoorden.

Wilt u weten wat de Deltafactor van uw website is? Vul dan het formulier hierboven in!

voip staafdiagram 

De websites in de top 10 van Google (eerste pagina) hebben gemiddeld een hogere Delta Factor dan de websites die op de volgende pagina's van de zoekresultaten in Google te vinden zijn. Met het actief verbeteren van de Delta Factor hebben wij de afgelopen jaren met succes websites van pagina tien naar de eerste pagina gebracht, ook voor veelgezochte zoekwoorden.

Ergowebshop.nl

Filters: Webshop, SEO, SEA, Design, Conversie optimalisatie
Bezoek

Gekophout.com

Filters: Webshop, SEO, SEA, Design, Conversie optimalisatie
1.5%
37%
30
Conversie
Opbrengst
Aantal transacties
Bekijk alle cases

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie
  • Website bouw
  • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Scroll naar boven