Hoog in Google voor "kauwgum verwijderen"

Delta factor voor kauwgom verwijderen

Toppositie voor "kauwgom verwijderen"

Duizenden mensen overkomt het jaarlijks. Kauwgum op je kleding, in je haar of op je gestoffeerde meubelen. Als je wilt weten hoe je het wilt verwijderen is het Internet natuurlijk een goede bron van informatie. Je vindt er allerhande websites met schoonmaakproducten of handige tips. Een toppositie in Google levert veel "gratis" bezoek op aan je website. Ook als je bijvoorbeeld tips geeft hoe je het beste kauwgom verwijdert. Of je nu azijn, pindakaas of ijsblokjes adviseert, een goede positie in Google is sticky business (pun intended) en levert langdurig veel bezoek aan je website op.

Gratis bezoek aan uw website?

Bezoek via de organische zoekresultaten komt naar uw website zonder dat u dure Google Ads betaalt. Tegenwoordig klikt bijna iedereen op één van de zoekresultaten op de eerste pagina van Google. De concurrentie voor een plek op de eerste pagina is dus hoog. Dan is het handig om te weten welke variabelen de grootste rol spelen in de strijd om die topposities.

 

Delta Factor voor "kauwgom verwijderen"

De Delta Factor verklaart de positie in Google voor maar liefst 62,5%. En dat met slechts drie variabelen.

kauwgom1 

De drie factoren die hier de Delta Factor bepalen zijn de tekst en pagina- en domeinfactoren. Het actief verbeteren van deze factoren leidt op termijn tot een sterke verbetering van de posities voor dit zoekwoord en gerelateerde zoekwoorden.

Wilt u weten wat de Deltafactor van uw website is? Vul dan het formulier hierboven in!

2kauwgom1 

De websites in de top 10 van Google (eerste pagina) hebben gemiddeld een hogere Delta Factor dan de websites die op de volgende pagina's van de zoekresultaten in Google te vinden zijn. Met zoekmachine optimalisatie op basis van de Delta Factor hebben wij de afgelopen jaren met succes websites van pagina tien naar de eerste pagina gebracht, ook voor veelgezochte zoekwoorden.

Ergowebshop.nl

Filters: Webshop, SEO, SEA, Design, Conversie optimalisatie
Bezoek

Gekophout.com

Filters: Webshop, SEO, SEA, Design, Conversie optimalisatie
1.5%
37%
30
Conversie
Opbrengst
Aantal transacties
Bekijk alle cases

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie
  • Website bouw
  • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven