Hoog in Google voor "ergonomische muis"


Delta factor voor ergonomische muis

Hoog voor "ergonomische muis"

Wij vroegen ons af in hoeverre niche spelers nog bestaansrecht hebben in het geweld van de grote internet webshops. Een mooi voorbeeld zijn de organische zoekresultaten (4400 keer gezocht per maand) voor het trefwoord "ergonomische muis". Van de grote spelers doet met name Coolblue het goed met een eerste plaats. Bol.com staat op plek 8 en Mediamarkt op 39. Een upcoming speler is Ergowebshop. Zij slagen erin om met goede teksten, voldoende links, goede titels en ander factoren om snel te stijgen in de rankings. En zij doen het ook steeds beter op het gebied van conversiefactoren op de website. En dat voor een klein MKB bedrijf!

Gratis bezoek aan uw website?

Bezoek via de organische zoekresultaten komt naar uw website zonder dat u dure Google Ads betaalt. Tegenwoordig klikt bijna iedereen op één van de zoekresultaten op de eerste pagina van Google. De concurrentie voor een plek op de eerste pagina is dus hoog. Dan is het handig om te weten welke variabelen de grootste rol spelen in de strijd om die topposities.

 

 Delta Factor voor "ergonomische muis"

Uit onze analyse van de top 50 posities voor het zoekterm ergonomische muis blijkt dat de positie in Google voor 52% bepaald wordt door een hoge Delta Factor. Zie de onderstaande diagrammen.

ergonomische muis scattergram 

De Delta Factor zelf bestaat voor deze zoekterm uit vier variabelen: Goede tekst, titel, pagina- en domeinfactoren. Het actief verbeteren van deze factoren leidt op termijn tot een sterke verbetering van de posities voor dit zoekwoord en gerelateerde zoekwoorden.

Wilt u weten wat de Deltafactor van uw website is? Vul dan het formulier hierboven in!

ergonomische muis diagram 

De websites in de top 10 van Google (eerste pagina) hebben gemiddeld een hogere Delta Factor dan de websites die op de volgende pagina's van de zoekresultaten in Google te vinden zijn. Met zoekmachine optimalisatie op basis van de Delta Factor hebben wij de afgelopen jaren met succes websites van pagina tien naar de eerste pagina gebracht, ook voor veelgezochte zoekwoorden.

Ergowebshop.nl

Filters: Webshop, SEO, SEA, Design, Conversie optimalisatie
Bezoek

Gekophout.com

Filters: Webshop, SEO, SEA, Design, Conversie optimalisatie
1.5%
37%
30
Conversie
Opbrengst
Aantal transacties
Bekijk alle cases

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie
  • Website bouw
  • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Scroll naar boven