Hoog in Google voor "Domeinnaam"

webdelta domeinnaam

Hoog voor "Domeinnaam"

Het zoekwoord "Domeinnaam" werd 18100 keer per maand gezocht in het najaar van 2018. De aanbevolen bieding voor Google Ads voor een toppositie is € 4,88. "Domeinnaam registreren" werd 4400 keer gezocht en de biedprijs was € 7,25. Prijzig en daarom hebben wij onderzocht welke factoren het belangrijkst zijn voor een hoge positie in de organische zoekresultaten voor het zoekwoord "domeinnaam".

Gratis leads?

Bezoek via de organische zoekresultaten komt op uw website zonder dat u dure Google Ads betaalt. Tegenwoordig klikt bijna iedereen op één van de zoekresultaten op de eerste pagina van Google. De concurrentie voor een plek op de eerste pagina is dus hoog. Dan is het handig om te weten welke variabelen de grootste rol spelen in de strijd om de topposities.

 

Delta Factor voor "Domeinnaam"

Uit onze analyse van de top 50 posities voor het trefwoord domeinnaam blijkt dat de positie in Google voor ongeveer de helft bepaald wordt door een hoge Delta Factor. Zie de onderstaande diagrammen.

domeinnaam grafiek 

De Delta Factor zelf bestaat voor deze zoekterm uit slechts drie variabelen. Het actief verbeteren van deze factoren leidt op termijn tot een sterke verbetering van de posities voor dit zoekwoord en gerelateerde zoekwoorden.

Wilt u weten wat de Deltafactor van uw website is? Vul dan het formulier hierboven in!

domeinnaam staaf 

De websites in de top 10 van Google (eerste pagina) hebben gemiddeld een hogere Delta Factor dan de websites die op de volgende pagina's van de zoekresultaten in Google te vinden zijn. Met het actief verbeteren van de Delta Factor hebben wij de afgelopen jaren met succes websites van pagina tien naar de eerste pagina gebracht, ook voor veelgezochte zoekwoorden.

Ergowebshop.nl

Filters: Webshop, SEO, SEA, Design, Conversie optimalisatie
Bezoek

Gekophout.com

Filters: Webshop, SEO, SEA, Design, Conversie optimalisatie
1.5%
37%
30
Conversie
Opbrengst
Aantal transacties
Bekijk alle cases

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie
  • Website bouw
  • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven