Hoog zoekresultaat bij groene stroom

groene energie 461

Groene stroom, SEO of SEA? 

De top 30 zoekresultaten die verschijnen bij het Googlen van groene stroom bestaan vooral uit 3 soorten webpagina's. Dit zijn aanbieders van groene stroom, vergelijkingssites van deze aanbieders en informatieve pagina's. 

Bij het toepassen van zoekmachine advertenties (SEA) kost een klik op de bovenste advertentie 15 euro, bij een zoekvolume van 1600 per maand. Het eerste organische zoekresultaat haalt ongeveer 30% van de kliks, wat in dit geval dus 480 bezoekers zijn. Om dit bezoekersaantal met SEA te verkrijgen zal een bedrijf dus maar liefst 7200 euro per maand moeten spenderen. Bij dit soort bedragen wordt SEO al heel snel rendabel! 

 

Delta Factor voor Groene stroom.

De top 30 in Google voor groene stroom" heeft een mooie verhouding met de Delta Factor. Zie onderstaande grafieken.

Groenestroom1

Zowel de tekstkwaliteit als het aantal linkjes naar het domein zijn erg belangrijk bij vindbaarheid op groene stroom. We zien dat webpagina's die goed scoren op deze factoren ook een hoge Delta Factor hebben. 

90% van de mensen die via Google zoekt kijkt niet verder dan de eerste 10 zoekresultaten, oftewel alleen naar pagina 1. Wanneer jij een aanbieder van groene stroom bent die opzoek is naar klanten is het dus van essentieel belang om bij deze top 10 te horen.

Tekst, linkpopulariteit en het goed in de gaten houden van de technische details zijn de belangrijkste factoren voor het verkrijgen van een goede positie in Google. Het is een vechtmarkt dus een lange doorlooptijd voor SEO is onvermijdelijk. Maar dat betaalt zich op termijn wel terug in een hogere ROI.

Wilt u weten wat de Deltafactor van uw website is? Vul dan het formulier hierboven in!

Groenestroom2

De websites in de top 10 van Google (eerste pagina) hebben gemiddeld een Delta Factor van 82.5, dit is veel hoger dan de gemiddelde Delta Factor van plaats 11-30. De concurrentie voor het "groene stroom" is hoog maar een plek op de eerste pagina is niet onhaalbaar. 

Met het actief verbeteren van de Delta Factor hebben wij de afgelopen jaren met succes websites naar de eerste pagina gebracht, ook voor veelgezochte zoekwoorden. 

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie
  • Website bouw
  • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven