Online vindbaarheid op Erfrecht

erfrecht 461

Interessant zoekresultaat bij erfrecht

De top 30 websites in Google voor het zoekwoord "erfrecht" bestaat uit een mix van overheidsinstanties, bedrijven en informatiepagina's. Een veelzijdig resultaat dus waarin het lastig is om op te vallen.

Een klik op de betaalde zoekadvertenties in Google Ads kost nu maximaal € 1.65 voor "erfrecht" bij een zoekvolume van 4400 per maand. 

 

Delta Factor voor Erfrecht.

De top 30 in Google voor het trefwoord "erfrecht" laat een uitstekende correlatie zien met de Delta Factor. Dit is duidelijk af te lezen in de onderstaande diagrammen.

erfrecht1

Vooral het aantal links naar de relevante webpagina én links  naar de website in het algemeen spelen nu een grote rol in de top 30 van dit zoekwoord. De tekstkwaliteit bij dit onderwerp kent geen grote uitschieters, waardoor er hierop ook veel winst te behalen is.

Bedrijven die erfrecht cases behandelen willen hun klanten zo goed mogelijk helpen. Een positie op de eerste pagina van Google is essentieel om gevonden te worden omdat 90% van de bezoekers van Google niet verder kijkt dan deze pagina.

Tekst, linkpopulariteit en het goed in de gaten houden van de technische details zijn de belangrijkste factoren voor het verkrijgen van een goede positie in Google. Het is een vechtmarkt dus een lange doorlooptijd voor SEO is onvermijdelijk. Maar dat betaalt zich op termijn wel terug in een hogere ROI.

Wilt u weten wat de Deltafactor van uw website is? Vul dan het formulier hierboven in!

erfrecht2

De websites in de top 10 van Google (eerste pagina) hebben gemiddeld een veel hogere Delta Factor dan de websites die op de volgende pagina's van de zoekresultaten in Google te vinden zijn. De concurrentie voor het zoekwoord "erfrecht" is hoog maar een plek op de eerste pagina is zeker niet onhaalbaar. De Delta Factor van  de websites in de Top 10 is gemiddeld ongeveer 70.
Met het actief verbeteren van de Delta Factor hebben wij de afgelopen jaren met succes websites naar de eerste pagina gebracht, ook voor veelgezochte zoekwoorden.

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie
  • Website bouw
  • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven