De duurzame ondernemer in Google

duurzaam ondernemen 461

Gevonden worden via SEO/SEA?

Duurzaam ondernemen is een positieve trend binnen het bedrijfsleven. Er zijn dan ook instanties of bedrijven die je hiermee kunnen helpen, uiteraard willen zij gevonden worden in Google.

De kosten die aan SEA zijn verbonden gaan altijd per klik, voor de zoekterm duurzaam ondernemen is dat €2.02 per klik. We zien dat er maandelijks 1600 keer gezocht wordt naar deze term. 

Wanneer je met SEA dezelfde resultaten wilt behalen als met sterke SEO moeten we kijken naar een rekensom. Het eerste zoekresultaat, verkegenm door SEO, haalt 33% van de kliks binnen. Dit is voor duurzaam ondernemen dus 534 kliks. Om dit aantal kliks te behalen via SEA moet een bedrijf maandelijks (534x2.02) €1078,68 investeren. De afweging SEO/SEA is lastig bij deze zoekterm, toch adviseren wij om te investeren in SEO. Dit kent namelijk op de langere termijn een betere return on investment.

 

De Delta Factor van duurzame ondernemers

De analyse van de Delta Factor bij duurzaam ondernemen laat kansen zien.

duurzaam ondernemen lijn

We zien dat het eerste organische zoekresultaat een sterke Delta Factor heeft, wat logisch is. Dit heeft bij deze zoekterm vooral te maken met een sterke tekstkwaliteit. Andere resultaten binnen de top 10 al, hebben een aanzienlijk lagere Delta Factor. Om deze reden zien wij voor partijen kans om de top 10, waar circa 90% van de mensen niet verder dan kijkt, binnen te treden. Hoe hoger je in Google vermeld staat, hoe meer kliks je zult genereren. Een goede SEO strategie is nodig om deze eerste pagina te behalen. 

Wilt u weten wat de Deltafactor van uw website is? Vul dan het formulier hierboven in!

usb stick staaf

Dit staafdiagram laat de relatie tussen de Delta Factor en de plaats in Google zien. Desondanks er dus lagere scores worden behaald dan normaal, zien we nogsteeds een duidelijk verband tussen beide.

Door het actief verbeteren van de Delta Factor hebben wij de afgelopen jaren met succes websites naar de eerste pagina gebracht, ook voor veelgezochte zoekwoorden. Neem vrijblijvend contact met ons op en zie wat Webdelta voor u kan betekenen.

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie
  • Website bouw
  • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven