Hoog in Google voor "Accountant"

accountantbureau hoog in google

Accountant hoog in Google

Dat wordt serieus lastig. De top 30 van websites in Google, die getoond worden voor het zoekwoord "accountant" levert, behoudens de drie in Google Mijn Bedrijf (lokale resultaten) één accountantsbureau op uit de regio. De rest bestaat uit informatieve websites, websites over accountancy, online boekhoudprogramma's en andere.

Flinke kosten voor ads.

Een klik op de betaalde zoekadvertenties in Google Ads kost circa € 2 voor "accountant". "Accountant" wordt circa 10000 keer per maand gezocht.

 

Delta Factor voor Accountant

Uit onze analyse van de top 30 posities voor het trefwoord accountant blijkt dat de positie in Google voor circa de helft bepaald wordt door een hoge Delta Factor. Zie de onderstaande diagrammen.

accountants in Google SERPS  

Voor de Delta Factor zelf zijn, naast de gebruikelijke kleinere factoren, de tekst en het aantal links naar de relevante pagina het belangrijkst. 

Het is interessant om te zien dat de tekstkwaliteit van de accountant websites zeer laag gewaardeerd worden in onze software. Er is dus veel winst te behalen met goede, relevante teksten. In combinatie met een flinke aanpak van de linkpopulariteit en het goed in de gaten houden van de technische details is er veel winst te behalen. Reken wel op een lange doorlooptijd (1 - 2 jaar) voor goede resultaten. Daarom biedt ook een gedegen aanpak van de lokale resultaten en aandacht voor niche zoekwoorden een goede kans op meer bezoek aan uw website.

Wilt u weten wat de Deltafactor van uw website is? Vul dan het formulier hierboven in!

Delta Factor voor accountant 

De websites in de top 10 van Google (eerste pagina) hebben gemiddeld een hogere Delta Factor dan de websites die op de volgende pagina's van de zoekresultaten in Google te vinden zijn. De concurrentie voor het zoekwoord "accountant" is hoog maar niet onmogelijk. 
Met het actief verbeteren van de Delta Factor hebben wij de afgelopen jaren met succes websites van pagina tien naar de eerste pagina gebracht, ook voor veelgezochte zoekwoorden.

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie
  • Website bouw
  • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Scroll naar boven