Hoog in Google bij persoonlijke ontwikkeling

persoonlijke ontwikkeling 4

De zoekresultaten

Wanneer iemand 'persoonlijke ontwikkeling' in Google zoekt, vindt diegene een combinatie van tips en trainingen. Persoonlijke ontwikkeling kan je namelijk zelf doen, maar ook onder begeleiding of via een training. De onderwerpen van ontwikkeling lopen erg uiteen.

SEO of SEA bij dit onderwerp?

'Persoonlijke ontwikkeling' kent een maandelijks zoekvolume van 4400. De cost per click bij SEA bedraagt €2,87. Het eerste organische zoekresultaat, behaald door SEO, krijgt ongeveer 1 op de 3 kliks, wat 1466 kliks zijn bij deze zoekterm. Om dit aantal kliks te verkrijgen met SEA moet een bedrijf dus minimaal €4200 per maand in SEA investeren. Wanneer dit geld in SEO wordt geïnvesteerd is dit snel effectief, wat uiteindelijk zal leiden tot een veel sterkere ROI.

 

Persoonlijke ontwikkeling en de Delta Factor 

De gescoorde Delta Factor heeft een mooie verhouding met de positie in Google, dit is goed af te lezen in de onderstaande grafiek. Uiteraard wijken sommige plaatsen wat af maar de rode draad loopt equaal bij deze zoekterm.

pers ontwikkeling lijn 

Voor de Delta Factor zelf zijn, naast de gebruikelijke kleinere factoren, de tekst en het aantal links naar de relevante pagina het belangrijkst. Uit ons onderzoek blijkt dat de genoemde factoren in combinatie met wat andere factoren een grote invloed hebben op de positie in Google.

Opvallend is dat de tekstkwaliteit bij persoonlijke ontwikkeling websites zeer laag gewaardeerd worden in onze software. Er is dus veel winst te behalen met sterke, relevante teksten. In combinatie met een flinke aanpak van de linkpopulariteit is er veel winst te behalen. SEO eist investering van geld en tijd. Deze investering zal uitendelijk resulteren in organische kliks en meer websitebezoekers.

Wilt u weten wat de Deltafactor van uw website is? Vul dan het formulier hierboven in!

pers ontwikkeling staaf 

De gemiddelde Delta Factor van de top 10 zoekresultaten in Google bedraagt bijna 80, terwijl het gemiddelde van plaats 11-30 ongeveer 50 is. Bij Webdelta hebben we veel ervaring met het verbeteren van uw Delta Factor en u dus te laten stijgen in Google. Neem vrijblijvend contact op en hoor wat wij voor u kunnen betekenen.

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie
  • Website bouw
  • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven