Zoekresultaten 'industriële meubels' in Google

industriele meubels

Industriële meubels

Als je een mooi industrieel meubelstuk, een tafel, bank, stoel, kast of anders wilt aanschaffen biedt Google je talloze aanbieders van meubels.  Het zoekresultaat loopt uiteen van nieuwe meubels tot en met  tweedehands meubilair. Voor ieder wat wils dus.

Door te adverteren voor het zoekwoord kun je voor 58 eurocent een klik behalen. Deze prijs is gezet bij een zoekvolume van 9900 per maand. Om net zoveel kliks te behalen als het eerste organische zoekresultaat is een bedrijf bij dit zoekwoord maandelijks €1500 - €2000 kwijt. 

Uit onze analyses en ervaring blijkt dat investeren in SEO op de langere termijn een betere ROI kent dan SEA. Ook bij kleinere maandelijke investeringen.

 

 

Delta Factor

Onderstaande staafdiagram laat zien dat de websites op de eerste pagina van de zoekresultaten van Google gemiddeld een hogere Delta Factor hebben. 

industriele meubels taart

 

Een hogere Delta Factor betekent bij dit zoekwoord dus ook een hogere positie in Google. 

Een hogere plaats in Google levert meer website bezoeken op. 9 van de 10 mensen kijkt niet verder dan de eerste 10 zoekresultaten. Een goede SEO strategie helpt om in de top 10 te komen en te blijven. Door het effectief verbeteren van uw Delta Factor zult u klimmen in de zoekresultaten.

Wilt u weten wat de Deltafactor van uw website is? Vul dan het formulier hierboven in!

hometrainer staaf

 

De websites in de top 10 krijgen dagelijks duizenden bezoeken van klanten die op zoek zijn naar mooie industriële meubels. Als u niet op de eerste pagina van Google staat gaan de concurrenten er met deze potentiële klanten vandoor.

Door het actief verbeteren van de Delta Factor hebben wij de afgelopen jaren met succes websites naar de eerste pagina gebracht, ook voor veelgezochte zoekwoorden. Bel ons op 072-5201053!

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie
  • Website bouw
  • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Scroll naar boven