Uw website hoog in Google met de Delta Factor!

Bij voorkeur in de top 5 staan is de wens van veel website eigenaren.
Want pakweg driekwart van de mensen die iets zoeken in Google klikt op één van de websites in de top 5 van de zoekresultaten. Daarom verzamelen wij hier een een aantal voorbeelden van onze analyses om u te laten zien hoe de websites met topposities voor relevante trefwoorden daar terecht zijn gekomen. Maak gebruik van deze kennis en inzichten!

BHV Cursus online

Een BHV cursus kan mensenlevens redden, bedrijven die deze cursussen geven zien natuurlijk graag het aantal BHV'ers in Nederland stijgen. Is er concurrentie op dit onderwerp en hoe zit het met de online vindbaarheid?

Laptop in Google vinden

De Nederlandse bevolking is geleidelijk aan het vergrijzen, ook zien we dat ouderen steeds langer thuis willen blijven wonen. De traplift is een hulpmiddel wat dit mogelijk maakt, en is dus een interessant zoekwoord.

De trend van groene energie in Google

Voor de meeste mensen geen alledaagse boodschap, dus als je een nieuwe betonvloer nodig hebt kijk je al snel in Google. En dan ben je al snel geneigd om de eerste resultaten te bekijken toch? Dat vraagt om een goede website of webpagina!

Laptop in Google vinden

De PC verdwijnt langzaam uit huishoudens en wordt vervangen door de laptop. Wie gebruik maakt van deze trend en hoog in Google staat bij 'laptop' hebben wij geanalyseerd met de Delta Factor.

De trend van groene energie in Google

Groene energie is een trend, steeds meer bedrijven, producten en huishoudens gaan groen. Deze zoekterm analyseren is dus zeer interessant, zeker wanneer we deze gaan vergelijken met de zoekterm groene stroom.

Groene stroom wordt alsmaar relevanter en ook steeds vaker gebruikt, je ziet bijvoorbeeld steeds vaker zonnepanelen op woningen. Interessant dus om de resultaten en kenmerken van dit woord in Google te bekijken. 

Makelaars in Haarlem vechten om topposities in Google

Erfrecht is een interessant en beladen onderwerp, het is bij dit onderwerp van belang dat de klant bij het juiste bedrijf terecht komt. Voor de advocatuur is SEO een goed middel om nieuwe cliënten te werven.

Makelaars in Haarlem vechten om topposities in Google

Haarlemse makelaars vechten om elk huis. De huizenmarkt in Nederland is booming en zeker in Haarlem. De concurrentie is hoog en het belang van goede SEO implementatie is om deze reden zeer profijtelijk.

Zware concurrentie voor topposities in Google

Je ziet steeds meer zonnepanelen op de daken in Nederland. Goede zaak natuurlijk. Maar dat betekent dat er ook veel bedrijven in de markt zijn en de concurrentie hoog is. Hoog tijd voor zoekmachineoptimalisatie dus!

Zware concurrentie voor topposities in Google

Accountantsbureaus betalen veel voor topposities in Google Ads. De concurrentie voor de eerste pagina van Google is hoog. Investeren in SEO kan rendabel zijn. Maar let op alternatieve mogelijkheden.

Hoog in Google voor Kauwgom verwijderen

 Een toppositie in Google levert veel "gratis" bezoek op aan je website. Ook als je bijvoorbeeld tips geeft hoe je het beste kauwgom verwijdert. En een sterke organische plek is sticky. (Pun intended).

Een auto verkopen via Google helpt als je op de eerste pagina staat

Elke maand typen maar liefst 22000 bezoekers van Google de zoekterm "auto verkopen" in. De aanbevolen bieding voor Google Ads voor een toppositie is inmiddels al meer dan € 8,-. Daarom wordt er veel geinvesteerd in goede organsiche posities.

Top 3 plek in de Google Serps

Het zoekwoord "Domeinnaam" werd 18100 keer per maand gezocht in het najaar van 2018. De aanbevolen bieding voor Google Ads voor een toppositie is € 4,88. "Domeinnaam registreren" werd 4400 keer gezocht en de biedprijs was € 7,25.

Toppositie voor VoIP

De concurrentie op het gebied van hosted VoIP en zakelijke telefonie voor het MKB is hoog. Elke maand zoeken duizenden bezoekers van Google naar VoIP, zakelijke telefonie, hosted VoIP en verwante termen.

Zware concurrentie voor topposities in Google

Incassobureaus betalen veel voor topposities in Google Ads. De concurrentie voor een positie op de eerste pagina van Google is dan ook hoog. Investeren in SEO is dan ook zeer rendabel en levert goedkoop klanten op.

Hoog in Google voor ergonomische muis

Wij vroegen ons af in hoeverre niche spelers nog bestaansrecht hebben in het geweld van de grote internet webshops. Een mooi voorbeeld zijn de organische zoekresultaten (4400 keer gezocht per maand) voor het trefwoord "ergonomische muis".

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie
  • Website bouw
  • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:45 - 17:15 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl.

 

072 520 10 53 E-mail ons
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven