Wij helpen met het bereiken van top posities in Google!

Door het aanvragen van uw maatwerk Delta Factor scan krijgt u inzicht in de volgende punten:

  • Hoe vaak er naar uw product of dienst wordt gezocht in Google;
  • Waar uw website staat t.o.v. van uw concurrenten;
  • Hoeveel bezoekers uw website krijgt t.o.v. de concurrentie, en hoeveel u dus misloopt;
  • Waar dat door komt en wat u kunt doen om meer bezoekers te krijgen.
Foto van Ton

"Mijn naam is Ton Verplanke en ik heb ruim 20 jaar ervaring met het behalen van resultaat door SEO."

"Ik help B2B-bedrijven en webshops aan resultaat door goed te scoren in de zoekresultaten van Google. Daarmee maak ik van de Google zoekresultaten een krachtig en voordelig kanaal voor nieuwe leads of veel extra bezoek aan je webshop. Ook voor uw bedrijf!"

"Ik gebruik daarvoor de Delta Factor, een unieke methode gebaseerd op statistische analyse van big data van Google, uw website en die van uw concurrenten. Dit komt er op neer dat wij uw website domein breed analyseren met als resultaat een onderbouwing van uw huidige positie in Google en handvatten om deze snel te kunnen verbeteren."

Hilco Kooistra KBL Circulair
4,8 / 5 (28 beoordelingen)
Tamara Smit Teejay.nl
4,8 / 5 (28 beoordelingen)

Meer over Webdelta

Webdelta is het online marketing & e-Commerce bureau uit Alkmaar dat zich richt op online resultaat!

Met doordachte websites -en shops, advertentiecampagnes en zoekmachine optimalisatie streven wij altijd naar relevant bezoek, conversie en retentie.

Met uw branche-kennis en onze vakkennis vormen wij samen het perfecte team om uw online ambities te realiseren. Groeien doen we immers samen!

Footer team
Hilco Kooistra | KBL Circulair
4,8 / 5 (28 beoordelingen)

Webdelta heeft onze website geupdate en een zeer goed advies gegeven om onze ranking te verhogen. Met gevolg een toename van bezoekers op onze website en wat meer omzet oplevert. Daarnaast zijn onze vragen snel beantwoord en de website wordt dmv een abonnement voorzien van de nieuwste technieken

Tamara Smit | Teejay.nl
4,8 / 5 (28 beoordelingen)

Ton Verplanke van Webdelta heeft me uitgebreide SEO tips gemaild die fantastisch geholpen hebben om WP website beter te laten ranken. Aanrader deze man en dit bedrijf!

Michel Blom | Comsound
4,8 / 5 (28 beoordelingen)

Fijne mensen die echt naar je luisteren en met je meedenken. Ik kan het iedereen aanraden om met hun samen te werken.

Arnold Leijen | Samurai Katana Shop
4,8 / 5 (28 beoordelingen)

Prima bedrijf!

Peter Mulder | Mulder autoverhuur
4,8 / 5 (28 beoordelingen)

Dit internet marketing en communicatie bureau heeft onze autoverhuur website gebouwd! Door een goede interactie en samenwerking is hier een prachtige zeer functionele website uit ontstaan waarbij werkelijk direct online gereserveerd kan worden zonder voorbehoud. De na-zorg en troubleshooting voor de website is ook prima vanuit Webdelta. De lijnen zijn kort en de wensen worden snel vertaalt in oplossingen. Aanrader!!

Eveline du Perron | BLdP
4,8 / 5 (28 beoordelingen)

Eddy en Ton van Webdelta hebben de nieuwe website van ons adviesbureau BLdP gebouwd. Ze zijn deskundig, flexibel en betrokken. En dat voor een hele redelijke prijs. Ik kan ze van harte aanbevelen voor kleine en middelgrote bedrijven.