Gedragsanalyse met Hotjar

Hoe gebruiken de bezoekers uw website? En werken de ontwerpkeuzes en call-to-actions zoals voorzien? Wij kijken mee met verschillende bezoekers en krijgen zo een goed beeld van hoe men uw website gebruikt.

U kunt alleen rationele beslissingen maken op basis van daadwerkelijke informatie en feiten. In dit geval gaat het om informatie over het gedrag van uw websitebezoekers. Met de gedragsanalyse tool Hotjar kunnen wij:

  • opnames terugzien van uw websitebezoekers;
  • uw websitebezoekers enquêteren teneinde het gebruiksgemak van uw website te verbeteren;
  • funnels instellen om uitstappercentages in kaart te brengen;
  • heatmaps creëeren die de best (of slechtst) presterende content op uw website uitlichten

Met de inzichten uit bovengenoemde inzichten kunnen we bepalen of de salesfunnel juist is ingericht. Begrijpt men bijvoorbeeld het checkout proces van uw webshop of zijn er zaken te vereenvoudigen in het leadgeneratieformulier op uw website?

Wilt u ook een gedragsanalyse van uw website of webshop om zo de juiste beslissingen m.b.t. conversieoptimalisatie te nemen? Neem contact op door te bellen naar 072 - 520 10 53 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heeft u vragen?

goolge partner newlogo

BingAds logo

AdCalls partner badge

leerpartnerlogo

Hulp nodig of samen sparren?

Bel ons op 072 - 520 10 53 of stuur ons een e-mail.
Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen op het gebied van online marketing, zoekmachine optimalisatie of website bouw te bespreken!

 

072 520 10 53 Contact opnemen

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven