Ook hulp nodig bij uw online succes?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Heeft u vragen?

Filters: Website, Design

Voor keukenspeciaalzaak Sombroek bouwde we een geheel nieuwe website die veel beter aansluit op de prachtige keukens die zij aanbieden.

Keukenspeciaalzaak Sombroek is al sinds 2013 klant van Webdelta. Sindsdien bouwen we samen aan het online succes van Sombroek keukens te Broek op Langedijk. 

Nieuwe website

De website van keukenspeciaalzaak Sombroek was in 2015 al responsive gemaakt, maar was al snel toe aan een totale opfrisbeurt. Om de concurrentie een slag voor te blijven is eind 2016 besloten de vormgeving van de website op de schop te gooien. Zo werd er een compleet nieuwe website in Joomla! gebouwd o.b.v. een maatwerk design.

 • Ontwerp

  De nieuwe website van keukenspeciaalzaak Sombroek is volgens het mobile-first principe opgemaakt. Hierbij wordt uitgegaan van het kleinst mogelijke scherm. Belangrijke functionaliteiten als het downloaden van een inspiratieboek en de keukenchecklist kregen een prominente functie op de nieuwe website. Daarnaast werd de nadruk veel meer op beeld gelegd, waar dit in het verleden meer om teksten ging. De prachtige keukens van Sombroek kwamen zo veel meer tot hun recht op de website.

 • Vormgeving

  Naast een modern ontwerp werd ook de huisstijl van keukenspeciaalzaak Sombroek onder handen genomen. Het logo kreeg o.a. een opfrisbeurt en een conceptuele slag werd gemaakt d.m.v. puzzelstukjes die in elkaar vallen wanneer Sombroek uw keuken realiseert.

 • Resultaat

  Het resultaat is een goed functionerende website met een prachtig design. Een website om trots op te zijn!

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
 • Online marketing
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Zoekmachine adverteren
 • Conversie optimalisatie
 • Website bouw
 • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven