Ook hulp nodig bij uw online succes?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Heeft u vragen?

Een nieuwe website met gebruiksvriendelijk reserveersysteem. Goede posities in Google door zoekmachine optimalisatie en advertentiecampagnes.

De opdracht

Als beginnend ondernemer kwam Peter Mulder van Mulder autoverhuur bij Webdelta terecht. Hij was op zoek naar een goede webdeveloper en marketing ondersteuning voor zijn nieuwe bedrijf in de autoverhuurbranche.

De nieuwe website moest worden voorzien van een maatwerk boekingsmodule, waarmee klanten eenvoudig een bestelbus of verhuiswagen konden huren vanaf de website. Daarnaast moest de website goed vindbaar zijn in de zoekresultaten van Google. Enerzijds organisch, anderzijds betaald.

  • Resultaat
    Het resultaat is een goede en duurzame klantrelatie, waarbij Webdelta een ondersteunende (marketing) rol heeft.

  • Zoekmachine optimalisatie
    Door middel van goede content, paginatitels en linkbuilding wordt de website van Mulder autoverhuur steeds beter gevonden in de organische zoekresultaten van Google.

  • Zoekmachine adverteren
    Na livegang van de website heeft Webdelta direct een geoptimaliseerde AdWords campagne gerealiseerd. Deze laat goede resultaten zien met een doorklikratio van maar liefst 17,71%.

Hulp nodig of samen sparren?

Bel ons op 072 - 520 10 53 of stuur ons een e-mail.
Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen op het gebied van online marketing, zoekmachine optimalisatie of website bouw te bespreken!

 

072 520 10 53 Contact opnemen

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven