Leads
Bekijk website

Ook hulp nodig bij uw online succes?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Heeft u vragen?

De opdracht

KBL schoonmaakcentrum, onder leiding van Hilco Kooistra, was op zoek naar een goede partner voor de ontwikkeling van de nieuwe website over circulair schoonmaken. Met als uitgangspunt; de global footprint verminderen en een bijdrage te leveren aan de circulaire economie in Nederland, kwam KBL schoonmaakcentrum op het idee om circulaire schoonmaakproducten te gaan leveren.

Een fris webdesign + webshop module

Om de nieuwe insteek onder de aandacht te brengen was ook een nieuwe website nodig, waarbij de focus ligt op communicatie door middel van visuals. Een goed webdesign is hierin key. Met een duidelijk verhaal werd onze designer gebriefd voor het maken van een nieuw webdesign in Illustrator en het maken van iconen en andere visuals om het verhaal van KBL schoonmaakcentrum duidelijk te maken. Naast een goed verhaal moest er ook ruimte zijn voor het verkopen van producten (circulaire schoonnmaakmiddelen). De website moest daarom worden voorzien van een webshop module in Virtuemart.

Betaald bezoek

Om de nieuwe website onder de aandacht te brengen en de juiste doelgroep aan te spreken is een Google AdWords (Search) campagne ingericht. De campagne richt zich op gebruikers die zoeken op trefwoorden die een verband hebben met ciruculair schoonmaken en circulaire producten. Met de juiste instellingen zij we in staat om de website altijd in de top 3 van Google te krijgen voor de relevante trefwoorden.

Onbetaald bezoek

De advertising strategie gaat gepaard met een goede zoekmachine optimalisatie strategie. Bij het bepalen van de navigatiestructuur van de nieuwe website werd al rekening gehouden met zoektermen en -volumes. Op basis van een zoekwoordonderzoek zijn de juiste titels, H1's en meta-descriptions ingevuld. Naast de on-page SEO-factoren spelen wij ook in op off-page factoren als linkbuilding. Ons netwerk van 250+ influencers/bloggers schrijft regelmatig over circulair schoonmaken om de domeinautoriteit van de nieuwe website te verhogen.

Het resultaat

Meer informatie volgt.

+37% conversie

+20% websitebezoek

+12 top 5 posities in Google

 

Hulp nodig of samen sparren?

Bel ons op 072 - 520 10 53 of stuur ons een e-mail.
Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen op het gebied van online marketing, zoekmachine optimalisatie of website bouw te bespreken!

 

072 520 10 53 Contact opnemen

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven