Bezoekersaantallen
Conversieratio
Aantal transacties
Bekijk website

Ook hulp nodig bij uw online succes?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Heeft u vragen?

Filters: Webshop, SEO, SEA, Design, Conversie optimalisatie

Hoe GekOpHout.com in een jaar tijd exponentiële groei realiseerde door techniek en (online) marketing uit te besteden aan Webdelta. Elk begin van het jaar houden Webdelta en GekOpHout.com een strategiesessie om de koers voor het komende jaar te bepalen. Het bepalen van doelstellingen, mediabudget, inzet van (online) kanalen en de kansen voor GekOpHout.com worden hierin meegenomen. Voor 2016 stonden de onderstaande doelstellingen centraal.

Door verbeteringen op de webshop hebben we het conversiepercentage met ongeveer 25% doen stijgen. Zo hebben we het bestelproces aangepakt en de informatievoorziening op categorie -en productniveau verbeterd.

Het conversiepercentage op mobiele apparaten is ons nog een doorn in het oog. Dit punt stond dus ook centraal tijdens de strategische sessie begin 2017. Een mobiele variant van de webshop staat inmiddels online en laat vooralsnog goede resultaten zien. Hierover later meer!

- Het verhogen van het onbetaald bezoek
- Het verhogen van het betaald bezoek
- Het verhogen van het conversiepercentage

 • Resultaten

  Bezoekersaantallen +117%
  Bouncepercentage -53%
  Conversieratio +170%
  Aantal transacties +184%

 • Zoekmachine optimalisatie

  Het verbeteren van de rankings voor de belangrijkste zoekwoorden voor GekOpHout.com in Google was een speerpunt in 2016. Door zowel on & off page SEO (zoekmachine optimalisatie) was Webdelta in staat het organische bezoek met 22% te doen stijgen. Veel belangrijke termen hebben inmiddels een top 3 positie!

 • Online marketing

  Na een goede doorrekening van de marges en de kosten-per-acquisitie zijn we uitstekend in staat om de return-on-ad-spend (ROAS) te bepalen voor kanalen als Google AdWords. Dit medium bleek zeer rendabel, terwijl het budget beperkt was.

  We zijn vervolgens gaan testen met een budgetverhoging en de inzet van nieuwe kanalen als Google Shopping en Bing advertising. Dit heeft ervoor gezorgd dat er 240% meer bezoek uit betaalde kanalen op de webshop kwamen. Met een omzetgroei van maar liefst 260%.

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
 • Online marketing
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Zoekmachine adverteren
 • Conversie optimalisatie
 • Website bouw
 • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven