Een selectie van ons portfolio

Al 10 jaar lang verzorgen wij de gehele online marketing van GekOpHout.com. Van webshop bouw tot advertising en zoekmachine optimalisatie.

1.5%
37%
30

Dit B-to-B bedrijf is reeds 15 jaar klant van Webdelta. Voor Verwol verzorgen we zowel de website bouw, online advertising en zoekmachine optimalisatie.

10
n.v.t.
317%

Een nieuwe mobiele webshop. Hierbij is de customer journey volledig ingericht op het bezoekgedrag van de mobile shopper.

Deze speciaalzaak in prothese lingerie kwam bij ons voor een nieuwe webshop. Inmiddels draaien we ook advertising campagnes en is de omzet verdubbeld!

50
80
95

Voor KBL circulair schoonmaken verzorgden we de nieuwe websites helpen we hen hoger in Google. Sites ingericht op het genereren van leads. Ook heeft de website een webshop component.

Bidcars.nl is het nieuwe veilingplatform voor auto’s. Voor deze club hebben we een state-of-the-art veilingwebsite gebouwd en verzorgen we de advertentiecampagnes en zoekmachine optimalisatie.

100
100
100

Een nieuwe website met gebruiksvriendelijk reserveersysteem. Goede posities in Google door zoekmachine optimalisatie en advertentiecampagnes.

Voor keukenspeciaalzaak Sombroek bouwden we een geheel nieuwe website die veel beter aansluit op de prachtige keukens die zij aanbieden.

Uitjeseneten.nl

UitjesenEten is al jarenlang klant. Voor dit evenementenbureau ontwikkelden we een hagelnieuwe Joomla website, managen we advertentiecampagnes in Google en bewaken we de hoge posities in Google.

Eetrijk.nl

Voor restaurant en cateraar Eetrijk bouwden we een nieuwe mobielvriendelijke website in Joomla. Online reserveren was nog nooit zo eenvoudig!

Racebaan-winkel.nl

Voor deze specialist in het verkopen van Carrera racebanen ontwikkelden we een nieuwe Prestashop webshop o.b.v. een bestaand template. Ook managen we de Google Ads campagnes en doen we aan zoekmachine optimalisatie.

Commgres

Voor congresbureau Commgres ontwikkelde we op basis van een custom design een nieuwe website in Joomla!

Activeoutdoorevents.nl

Met een nieuwe WordPress website, hoge posities in Google en geoptimaliseerde advertentiecampagnes is deze buitensport specialist een serieuze speler.

Meubelzorg

Voor deze meubelzaak, gespecialiseerd in sta op stoelen, verzorgen we de gehele online marketing. Van conversieoptimalisatie tot advertentiecampagnes in Google en Bing.

Juristu.nl

Incassobureau Juristu heeft een sterke marktpositie ingenomen middels onze diensten. Met zoekmachine optimalisatie en advertentiecampagnes worden maandelijks vele leads gegenereerd.

Kleisteen.nl

Voor deze specialist in online boekhouden werken we constant aan de verbetering van posities in Google. Dit doen we door goede content en het creëren van de juiste linkstructuur.

Industrielestofzuiger.nl

Een nieuwe Joomla! website voor deze specialist in industriële stofzuigers. Momenteel werken we aan een strategie voor het creëren van verschillende divisies.

Nordicar.nl

Voor deze Volvo specialist ontwikkelden we een voor Google geoptimaliseerde website in Joomla!

Besto groep

Voor de Besto Groep, specialist in het polijsten, impregneren en renoveren van betonvloeren, hebben we een nieuwe WordPress website ontwikkeld o.b.v. van een bestaand thema. 

Kim de Boer

Voor de Voice of Holland finalist Kim de Boer bouwden we een mooie website in Joomla!. Wie wil deze kanjer nou niet gemakkelijk boeken?

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
  • Online marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie
  • Website bouw
  • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:45 - 17:15 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl.

 

072 520 10 53 E-mail ons
Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten

Scroll naar boven