Een selectie uit ons portfolio

 • Alle cases
 • Webshop
 • SEO
 • SEA
 • Design
 • Conversie optimalisatie
 • Website
Filters: Webshop, SEO, SEA, Design, Conversie optimalisatie

Ergowebshop is de sympathieke webshop voor professionele ergonomische producten. In opdracht van Ergoshop hebben wij de webshop verbeterd op het gebied van technische SEO, content optimalisatie op basis van de Delta Factor, en verder de webshop visueel aantrekkelijker gemaakt.

Filters: Webshop, SEO, SEA, Design, Conversie optimalisatie

Al 10 jaar lang verzorgen wij de gehele online marketing van GekOpHout.com. Van webshop bouw tot advertising en zoekmachine optimalisatie.

1.5%
37%
30

Restaurant Lindetuin

Filters: Website, Design

Dit prachtige pand is een all-you-can-eat maar nét anders. Wij hebben de nieuwe website een moderne look gegeven nét even anders dan de rest. 

Boekenbonliteratuurprijs

Filters: Website

Soms kan snel ook goed zijn. Op verzoek van de nieuwe Boekenbonliteratuurprijs bouwden wij in korte tijd een gloednieuwe Wordpress website met een schuine blik naar het nieuwe design van de Boekenbon.

Coimbee

Filters: Website, SEO, Design, Conversie optimalisatie

Coimbee is een Trello met superpowers. Webdelta heeft de nieuwe website van Coimbee gebouwd en helpt om beter gevonden te worden in Google en meer bezoek te genereren naar de website. 

Stoomtram.nl

Filters: Website, Design

De Stoomtram van Hoorn naar Medemblik is een bekende toeristische trekpleister in Noord-Holland. Webdelta had de eer om de nieuwe website van dit sympathieke museum te bouwen in opdracht van onze partner H2X.

Rijschool Drive Social

Filters: Website, Design

Je rijbewijs heb je al praktisch in je zak op deze website gebouwd door Webdelta.

Molenaardappelen

Filters: Website, Design

Deze veelzijdige aardappelen & groenten groothandel blijft graag up-to-date! Wij bouwden de Wordpress website voor betere doorstoming naar de klanten.

RTL GP Magazine

Filters: Webshop

Liefhebbers van de F1 autoraces kennen dit populaire magazine goed. Minder bekend is dat Webdelta ondersteuning biedt in de pits en de techniek van deze webshop mede ontwikkeld heeft en draaiend houdt. 

Voegbedrijf Zwaan

Filters: Website

Webdelta heeft voor deze eenmanszaak een gloednieuwe website in elkaar gemetseld.  

Kim de Boer

Filters: Website, Design, Conversie optimalisatie

Voor de Voice of Holland finalist Kim de Boer bouwden we een mooie website in Joomla!. Wie wil deze kanjer nou niet gemakkelijk boeken?

Peacock Selfstore

Filters: SEO, SEA

Selfstore heeft mooie self storage ruimtes in Heerhugowaard en De Rijp. Wij helpen hen aan meer bezoek aan de website en meer klanten door SEO en SEA campagnes.

Blaauw ovens

Filters: Website, SEO

Mooi bedrijf dat geavanceerde industriële ovens bouwt en over de hele wereld verscheept. Webdelta bouwde de viertalige website.

De Ronde van Sint Pancras

De Ronde van Sint Pancras kent legendarische winnars, zoals Adrie van Houwelingen, Servais Knaven en vele anderen. Wij hosten en bouwden verchillende versies van deze website.

Alcmaria

Filters: Website, SEO, SEA, Design, Conversie optimalisatie

In 2018 hebben wij de website van Alcmaria volledig nieuw gedesigned en geherstructureerd. Met goede resultaten! Daarnaast doen wij ook diverse Facebook campagnes voor dit sympathieke bedrijf.

Woodstock Vloeren

Filters: SEO

Woodstock vloeren ondersteunen wij met verschillende SEA campagnes en diverse SEO adviezen.

Virtute Naturae

Filters: Webshop

Webdelta ondersteunt de Stichting Virtute Naturae met technisch maatwerk voor hun zelf gebouwde website.

De Oude Keuken

Filters: Website, SEO, Design

Wij bouwden de Wordpress website en hielpen deze mooie onderneming aan top 10 posities in Google. Wij bevelen deze social enterprise zeker aan voor heerlijke koffie met gebak of een lekker wijntje in de namiddagzon.

Nicky Iris

Filters: Webshop, SEO, SEA, Design

Nicky Iris maakt prachtige wikkeljurken in haar atelier in de kop van Noord-Holland. Wij bouwden deze webshop al wat jaartjes geleden en helpen Nicky nu om beter gevonden te worden in de zoekresultaten van Google.

Klein Texas

De Joomla website van loonbedrijf Klein Texas is, net als eerdere versies, ontworpen en gebouwd door Webdelta.

Revisor

Filters: Website

Webdelta heeft de nieuwe website van het roemruchte tijdsschrift Revisor in het najaar van 2019 gebouwd en gereed gemaakt voor publicatie op de nieuwe URL www.derevisor.nl.

Stichting Help Yara

Filters: Website, Design

Via de crowdfunding van de Stichting Help Yara werd het streefbedrag voor de behandeling van Yara supersnel behaald. Ook wij waren blij verrast en een beetje trots dat we met de bouw van deze website mochten bijdragen aan dit succes.

Eetrijk.nl

Filters: Website, Design

Voor restaurant en cateraar Eetrijk bouwden we een nieuwe mobielvriendelijke website in Joomla. Online reserveren was nog nooit zo eenvoudig!

Filters: Website, Webshop, SEO, Design, Conversie optimalisatie

Voor KBL circulair schoonmaken verzorgden we de nieuwe websites helpen we hen hoger in Google. Sites ingericht op het genereren van leads. Ook heeft de website een webshop component.

Filters: Website, SEO, SEA, Design

Dit B2B bedrijf is reeds 15 jaar klant van Webdelta. Voor Verwol verzorgen we zowel de website bouw, online advertising en zoekmachine optimalisatie.

10
n.v.t.
317%
Filters: Website, Webshop, SEO

Een nieuwe website met gebruiksvriendelijk reserveersysteem. Goede posities in Google door zoekmachine optimalisatie en advertentiecampagnes.

Uitjeseneten.nl

Filters: Website, SEO, SEA, Design, Conversie optimalisatie

UitjesenEten is al jarenlang klant. Voor dit evenementenbureau ontwikkelden we een hagelnieuwe Joomla website, managen we advertentiecampagnes in Google en bewaken we de hoge posities in Google.

Workout Supply

Filters: Webshop, SEO, SEA

De Magento webshop van Workout Supply hebben wij inmiddels al weer enige jaren geleden gebouwd en geoptimaliseerd voor Google.

Loonbedrijf Blankendaal

Filters: Website, Design

De website van Loonbedrijf Blankendaal is eind 2019 in korte tijd gebouwd en volledig gereed gemaakt voor publicatie. De website is recent live gegaan.

Racebaan-winkel.nl

Filters: Webshop, SEO, SEA, Design

Voor deze specialist in het verkopen van Carrera racebanen ontwikkelden we een nieuwe Prestashop webshop o.b.v. een bestaand template. Ook managen we de Google Ads campagnes en doen we aan zoekmachine optimalisatie.

Filters: Webshop, SEO, SEA, Design, Conversie optimalisatie

Een nieuwe mobiele webshop. Hierbij is de customer journey volledig ingericht op het bezoekgedrag van de mobile shopper.

Kleisteen.nl

Filters: Website, SEO

Voor deze specialist in online boekhouden werken we constant aan de verbetering van posities in Google. Dit doen we door goede content en het creëren van de juiste linkstructuur.

Querido Academie

Filters: Website, SEO, SEA

Een boek leren schrijven kunt u goed via de opleidingen en masterclasses van Querido Academie. Wij helpen hun met de bouw en het onderhoud van de websitezoekmachine optimalisatie en SEA.

Filters: Webshop, SEO, SEA, Design

Deze speciaalzaak in prothese lingerie kwam bij ons voor een nieuwe webshop. Inmiddels draaien we ook advertising campagnes en is de omzet verdubbeld!

50
80
95

Industrielestofzuiger.nl

Filters: Website, SEO, Design, Conversie optimalisatie

Een nieuwe Joomla! website voor deze specialist in industriële stofzuigers. Momenteel werken we aan een strategie voor het creëren van verschillende divisies.

Gartine.nl

Filters: Website, Design, Conversie optimalisatie

In het hectische centrum van Amsterdam kunt u bij Gartine in alle rust genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of high tea. Voor deze mooie oase hebben wij een compleet nieuwe website gebouwd en de website beter vindbaar gemaakt in Google.

Besto groep

Filters: Website

Voor de Besto Groep, specialist in het polijsten, impregneren en renoveren van betonvloeren, hebben we een nieuwe WordPress website ontwikkeld o.b.v. van een bestaand thema. 

 

Hennenvodka.com

Filters: Website

Hennen Vodka hebben wij technische ondersteuning gegeven bij de bouw van de website. Een kleine opdracht om de communicatie met externe klanten goed te laten verlopen.

Luckytouch.nl

Filters: Webshop, SEO, SEA, Design

De webshop van Lucky Touch heeft onder de handen van ons team een ware metamorfose ondergaan. Verhuizing van een Magento webshop naar Prestashop met een compleet nieuw en aantrekkelijk template. Een mooie klus!

Commgres

Filters: Website, Design

Voor congresbureau Commgres ontwikkelden we een nieuwe website in Joomla! met een custom design.

Oldwood.nl

Filters: Webshop, SEO, Conversie optimalisatie

Deze Lightspeed webshop hebben wij omgezet van een catalogus naar een webshop met een nieuw design. Daarnaast werken we aan een betere vindbaarheid in Google en ondersteunen we deze mooie woonwinkel bij SEA

Nordicar.nl

Filters: Website, SEO, Design

Voor deze Volvo specialist ontwikkelden we een voor Google geoptimaliseerde website in Joomla!

Een klantenservice draait vaak om het telefoneren. Iedereen maakt klanten zo blij mogelijk. Het Plecto dashboard helpt om inzicht te geven in afgeronde telefoontjes en de wachtrij. Dit helpt om het team te enthousiasmeren.

Bookspot Literatuurprijs

Filters: Website

Altijd weer spannend wie er met de eer van deze prestigieuze literatuurprijs gaat strijken. Webdelta bouwde de Wordpress website voor de ECI Literatuurprijs en paste deze aan voor de Bookspot Literatuurprijs. 

Activeoutdoorevents.nl

Filters: Website, SEO, Design

Met een nieuwe WordPress website, hoge posities in Google en geoptimaliseerde advertentiecampagnes is deze buitensport specialist een serieuze speler.

Meubelzorg

Filters: Website, Conversie optimalisatie

Voor deze meubelzaak, gespecialiseerd in sta op stoelen, verzorgen we de gehele online marketing. Van conversieoptimalisatie tot advertentiecampagnes in Google en Bing.

Een klant van ons heeft een sales team zitten die tevens op provisie basis wordt beloond. Om dit team te enthousiasmeren laten zij verkoopcijfers zien in de studio met een Plecto dashboard.

Atal

Filters: Webshop

Atal, specialist in meetapparatuur, dataloggers, sensoren, warmtecamera's en aanverwante apparatuur adviseren wij op het gebied van SEO, conversie optimalisatie en bij de ontwikkeling van hun webshop.

Puro curo

Filters: Webshop

Het team van Puro Curo is sterk in het opzetten van nieuwe concepten en ontwerpt en bouwt hun websites zelf. En dat doen ze goed. Maar als de techniek hun toch boven het hoofd groeit bellen ze Webdelta graag.

Antilles Realty

Filters: Website, SEO, Design

Antilles Realty is met afstand (pun intended) de zonnigste website die wij jaren geleden mochten bouwen. Het face to face overleg ter plaatse was één van de beste vergaderingen ooit. De website mogen we nu nog steeds onderhouden.

Advies check

Filters: Website

Voor Advies Check mochten wij een complexe applicatie ontwikkelen en de website tot in de kleinste details bouwen. Het onderhoud van de website is al jaren bij ons in beheer.

Acris Legal

Filters: Website

Acris Legal advocaten kan u bijstaan in juridische procedures, wij stonden en staan hun bij met technische details van de website en met SEA.

CBD olie kopen

Filters: Webshop

De webshop waar u pleisters met CBD olie kunt kopen is mede door Webdelta gebouwd. Daarnaast adviseren wij op het gebied van SEO en SEA.

Prisofas.nl

Filters: Webshop, Design

Ondersteuning bij het ontwerp van de webshop en de bouw van deze webwinkel zijn in dit geval onze belangrijkste wapenfeiten. Dat zit wel goed.

Wikkelkleding.nl

Filters: Webshop, SEO, SEA, Design

Van je hobby je werk maken met een gloednieuwe mobielvriendelijke website. Wij hielpen Monique bij deze uitdaging.

Filters: Webshop, Design

Ons bloemenmeisje Jeniffer draait een leuke bloemenwinkel in Almere. De webshop ondersteunt de winkel waar o.a. veel bedrijven wekelijks de kantoren opfleuren met de mooie producten van Jeniffer.

MH advocaten

Filters: Website, Design

Het kantoor van MH Advocaten in Noord-Scharwoude is al jaren klant van Webdelta. Wij bouwen hun website en helpen hun met online marketing.

Koole

Filters: Website

Webdelta heeft de Wordpress website van Koole in 2017 gebouwd. Inmiddels heeft de website zijn werk gedaan en is deze tegen eind 2019 offline gezet.

Schuimbetonvloer.nl

Filters: SEO

Schuimbetonvloer.nl kwam bij ons nadat de website was gehackt. Wij helpen hen met het opschonen van de website en met recovery op SEO gebied. 

Zinshop.nl

Filters: Webshop, Design

Design en bouw van de webshop was onze voornaamste klus. De webshop draait al jaren als een tierelier.

Zin by Guido

Filters: Website, Design, Conversie optimalisatie

Deze fraaie website van Zin by Guido hebben we gebouwd met Wordpress. Prima website voor een goede huidspecialist!

Mosch Veiligheid

Filters: Website

Mosch Veiligheid organiseert o.a. bedrijfshulpverlening voor (productie)bedrijven, horeca en kinderopvang. Wij helpen Mosch als de techniek van deze Joomla website wat te lastig wordt.

Quickmovers

Filters: Website, Design, Conversie optimalisatie

The Quickmovers doen alles snel. Zo vroegen ze ons om snel hun Wordpress website te bouwen. En dat hebben we gedaan natuurlijk.

Ibiza Horeca Beheer

Filters: Website, SEO, SEA

Als je een avondje wilt chillen dan zit je goed bij onze vrienden van Ibiza. Wij helpen om hun Joomla website optimaal te laten presteren, werken aan hun online advertentiecampagnes en zorgen voor goede lokale vindbaarheid.

Quick Mediator

Filters: Website

Franchise organisatie Quick Mediator bouwt aan een landelijk netwerk van mediators. Webdelta ondersteunt Quick Mediators met hun Wordpress website, SEO en SEA

Montechristo Yachts

Filters: Website

Droom van menig ondernemer: Op tijd met pensioen en dan in een mooi jacht langs de kusten van de Middellandse Zee varen en aanleggen in een pittoresk haventje. Wegdromen kunt u alvast op de Wordpress website van dit bedrijf.

Nazomerfeesten Sint Pancras

Webdelta sponsort de nazomerfeesten van Sint Pancras jaarlijks met het hosten en bijwerken van deze website.

Roka

Onze technici helpen de online marketeer van Roka bij tijd en wijle met scripting, technische aanpassingen en code verbeteringen voor o.a. zoekmachine optimalisatie.

Azijn.nl

Filters: SEO

Ook wij wisten niet dat azijn zoveel verschillende toepassingen heeft. Maar nu wij de zoekmachine optimalisatie doen voor deze website weten wij en héél véél mensen  hoe handig azijn wel niet is.

Filters: Website, Design

Voor keukenspeciaalzaak Sombroek bouwden we een geheel nieuwe website die veel beter aansluit op de prachtige keukens die zij aanbieden.

Filters: Website, SEO, Design, Conversie optimalisatie

Bidcars.nl is het nieuwe veilingplatform voor auto’s. Voor deze club hebben we met Joomla! een state-of-the-art veilingwebsite gebouwd en verzorgen we de advertentiecampagnes en zoekmachine optimalisatie.

100
100
100

Hulp nodig of samen sparren?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen op en van de volgende gebieden te bespreken:
 • Online marketing
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Zoekmachine adverteren
 • Conversie optimalisatie
 • Website bouw
 • Webshop bouw

Neem contact met ons op

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:15 - 17:30 uur.

Voor spoedgevallen kunt u 24/7 mailen met info@webdelta.nl

 

072 520 10 53 E-mail ons
Scroll naar boven